Antena 3 CNN Economic Companii Eleganță la cote supreme prin colecția de pantofi de la ANNA CORI (P)

Eleganță la cote supreme prin colecția de pantofi de la ANNA CORI (P)

Eleganță la cote supreme prin colecția de pantofi de la ANNA CORI (P)
13 Mai 2019   •   20:07

Indiferent de an și pretențiile meteo, reprezentantele feminine, dar și partea masculină au căutat și doresc în continuare să onoreze orice apariție în societate prin ținute ireproșabile. De o importanță deosebită este desigur vestimentația, însă nimeni nu poate contesta faptul că încălțămintea este cea care definește și clasifică în cele din urmă un outfit.

Mai mult ca niciodată, atenția se îndreaptă către opțiunile de încălțăminte ce pun accent pe calitate, iar pielea naturală sub diversele sale texturi câștigă detașat orice competiție. Desigur că echilibrează balanța latura estetică - eleganța. Pantofii din piele trebuie să se prezinte și sub un design inedit, să reprezinte nu doar un concept modern, dar și care să se plieze pe preferințe feminine dintre cele mai pretențioase - nu este ușor a face impresie într-o lume în care designerii nu duc lipsă de imaginație.

Deja cu un nume bine consolidat și care inspiră încredere, ANNA CORI este un brand ce nu contenește să surprindă publicul feminin, dar și pe cel masculin deopotrivă, prin colecții deosebite de incaltaminte dama și bărbați, alături de accesorii încântătoare.

Ce calități definesc colecția de pantofi damă eleganți de la ANNA CORI?

Indiferent de obiectul de interes al unei sesiuni de shopping, fiecare se va asigura că suma investită va fi de fiecare dată una care să merite pe deplin. Când vine vorba despre încălțăminte, cu atât mai important este ca aceasta să se plieze pe anumite necesități și preferințe. Nimeni nu ar trebui să își permită vreun compromis vizavi de confort, iar ANNA CORI se asigură că nici una/unul dintre clientele/clienții magazinului nu vor ajunge într-o situație compromițătoare din acest punct de vedere.

Astfel, o calitate definitorie a acestui brand, indiferent de produsul achiziționat din magazin, se referă la confortul asigurat. Comoditatea resimțită la purtarea pantofilor aleși corect și în mărimea potrivită este inegalabilă. Practic materialul din care sunt confecționați se mulează fidel pe picior și asigură acestuia un confort la cote supreme.

Referitor la material, majoritatea pantofilor sunt din piele naturală, excepții făcând cele ce combină anumite textile, însă de asemenea riguros selectate. Desigur că și în cazul pantofilor interesul designerului a fost să nu plictisească prin repetitivitatea modelelor. Astfel, colecția de la ANNA CORI, atât cea pentru femei, cât și cea pentru bărbați, este reprezentată de pantofi în stiluri variate, ce combină într-un mod inovativ piele naturală în texturi diversificate. Iată o altă calitate pe care competiția reușește cu greu și în mică măsură să o egaleze când vine vorba despre încălțăminte.

Spre exemplu, pielea spechio constituie o opțiune încântătoare, vine sub un aspect deosebit și se regăsește în colecția de pantofi pentru damă într-o paletă de culori impresionantă - fard, verde, turcoaz, albastru.

Cele care doresc să se simtă ca niște adevărate zeițe, mai ales în cazul unei petreceri selecte, a unei gale, dar și cu alte ocazii importante, se pot îndrepta cu încredere spre noul concept ANNA CORI - pantofii decupați, din material glitter, cu accesoriu tip cristal. Disponibili în colecția de sezon a magazinului în două nuanțe - auriu și argintiu - aceștia sunt un bilet sigur pentru cele care doresc să iasă din anonimat. Pot fi cumpărați atât din cadrul magazinelor fizice din țară (lista magazinelor este disponibilă online), precum și de pe site-ul official www.annacori.com.

De asemenea, o calitate care pune fiecare colecție lansată de acest brand sub lumina reflectoarelor este atenția la detalii și estetica impecabilă a fiecărui produs în parte. Calitatea rezultă mai ales din faptul că nu încape discuție de ațe inestetice rezultate în urma unor cusături neglijente, urme de lipici, talpă deformată, lipsa unui accesoriu decorativ, inegalitate a pantofilor sau alte astfel de aspecte.

Cu ANNA CORI, surprizele sunt interminabile. În egală măsură, atenția se îndreaptă spre partea feminină și cea masculină. Magazinul întâmpină pe cei interesați cu genti dama și bărbați, curele și alte accesorii atractive, mereu în modele de actualitate, ce se alinează cu succes trendurilor.

Nicidecum plictiseala în ținute nu face parte din vocabularul celor care aleg produse ce stau sub acest brand. Dovada reușitei constă în popularitatea pe care o cunoaște magazinul, a faptului că este un reper când vine vorba de calitate, dar și outfit-urile inegalabile pe care le completează orice articol și accesoriu de la ANNA CORI.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close