Antena 3 CNN Economic Companii Cât câștigă un angajat McDonald’s în România

Cât câștigă un angajat McDonald’s în România

Cât câștigă un angajat McDonald’s în România
Sursa foto: foto: Pixabay.com
07 Mar 2018   •   20:28

Salariile angajaţilor McDonald’s din România au crescut cu 15% în 2017 şi cu 8% la începutul acestui an, a declarat Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România, filiala locală a companiei malteze care operează restaurantele McDonald’s.

”Pentru McDonald’s angajaţii şi clienţii sunt cei mai importanţi, ei stau la baza tuturor activităţilor pe care le desfăşurăm. Fiecare dintre cei 4.500 de angajaţi ai Premier Restaurants România este o parte importantă din tot ceea ce înseamnă business-ul McDonald’s în România, iar pentru noi este o prioritate recompensarea muncii şi a performanţei lor. În 2017 şi 2018, pe baza unei performanţe foarte bune a angajaţilor şi a companiei, am crescut salariile angajaţilor cu 15% în 2017 şi cu 8% la începutul lui 2018”, a precizat Daniel Boaje, pentru News.ro.

Pachetul salarial oferit unui candidat care se angajează în cadrul lanţului de restaurante de tip fast-food McDonald’s era, în noiembrie 2017, de 22.000 de lei brut pe an (1.850 de lei brut pe lună), cu bonurile de masă incluse, potrivit anunţului de angajare publicat de McDonald’s pe site-ul de recrutare eJobs.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close