Antena 3 CNN Economic Companii Ai 0% dobândă la cumpărături în 12 rate din magazinele LEROY MERLIN, prin cardul de cumpărături Oney (P)

Ai 0% dobândă la cumpărături în 12 rate din magazinele LEROY MERLIN, prin cardul de cumpărături Oney (P)

Ai 0% dobândă la cumpărături în 12 rate din magazinele LEROY MERLIN, prin cardul de cumpărături Oney (P)
11 Aug 2019   •   16:10

Cu ajutorul cardului de cumpărături oferit în parteneriat cu Oney, puteţi achiziţiona produse în 12 rate de la LEROY MERLIN pentru toate cumpărăturile de peste 3.000 lei, în perioada 1 august – 30 septembrie 2019

Oferta se adresează atât clienților existenți care dețin deja cardul Oney, cât și clienților noi care până la 30 septembrie vor solicita un card de cumpărături la orice punct de finanțare din cadrul LEROY MERLIN.

Cardul LEROY MERLIN pe scurt:

  1. Alegi din magazin produsele de care ai nevoie (Toate produsele din magazinele LEROY MERLIN sunt eligibile în această campanie.

  2. Semnezi contractul de credit, aprobarea de oferă pe loc și iei produsele acasă.

  3. Utilizezi din nou cardul, ori de câte ori ai nevoie.

În plus, beneficiezi de:

- 0 lei comision de emitere card

- Retragere numerar la orice bancomat cu sigla Mastercard

- Utilizare atât în toate magazinele LEROY MERLIN, cât și în alte magazine

- Acces permanent la istoricul tranzacțiilor.

- Plată cu tehnologia contactless

- Plată în rate fixe atât în magazinele LEROY MERLIN cât și la orice comerciant partener, în funcție de oferta disponibilă.

Cultura organizațională LEROY MERLIN implică grija constantă pentru clienți, iar acest lucru se reflectă în oferirea unor soluții care să îi ajute să fie cu un pas mai aproape de casa visurilor, indiferent de bugetul pe care aceștia îl au la dispoziție.

De obicei, clienții vin în magazinele noastre cu un plan de renovare și un buget estimat. Aceștia optează fie pentru un proiect mai mic, fie doresc să îşi renoveze întreagă locuință. Prin serviciul de finanţare pe care îl oferim în parteneriat cu Oney, încurajăm realizarea tuturor proiectelor românilor şi îi asigurăm că la LEROY MERLIN găsesc întotdeauna soluţii.- Frederic Lamy, Director General LEROY MERLIN România.

Scopul nostru este să simplificăm viața clienților noștri, să le punem la dispoziţie cele mai bune soluţii, iar faptul că aceștia pot obține direct din magazinele LEROY MERLIN finanțare cu dobândă 0% şi posibilitatea de a plăti în 12 rate fixe, reprezintă atât o gestionare eficientă a timpului, cât și un impact redus asupra bugetului clienţilor.”Jean Michel Goncalves, Director General Oney România.

Exemplu de calcul: pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 3.000 de lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 12 luni, rata lunară fixă este de 255 lei, dobândă fixă aplicată la sold este 0%, DAE, 3,18% și valoare totală plătibilă 3.060 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună. Promoția este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 3.000 de lei. Oney Finances SRL intermediază credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, str. Clucerului, nr. 78-80, sector 1, București, România J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine. Ofertă valabilă până la 30.09.2019.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close