Antena 3 CNN Economic Ce se întâmplă cu tichetele de masă. Beneficii extrasalariale preferate de angajatori şi angajaţi

Ce se întâmplă cu tichetele de masă. Beneficii extrasalariale preferate de angajatori şi angajaţi

Ce se întâmplă cu tichetele de masă. Beneficii extrasalariale preferate de angajatori şi angajaţi
Sursa foto: Foto: captură foto Antena 3
21 Noi 2017   •   16:15

Tichetele valorice reprezintă un instrument de motivare cu popularitate ridicată în rândul angajaţilor, angajatorilor şi comercianţilor parteneri care le acceptă la plată, bonurile de masă şi cele cadou fiind cele mai cunoscute şi dorite de salariaţi, potrivit unui studiu al GfK.

„Trei din patru angajaţi care primesc tichete de masă le consideră ca fiind esenţiale pentru ei. Companiile care îşi motivează salariaţii prin tichete valorice se declară în proporţie de 96% mulţumite şi foarte mulţumite de sistemul de tichete, pe care îl apreciază pentru că este uşor de implementat şi aduce beneficii importante. Patru din cinci angajatori care acordă tichete valorice consideră că tichetele de masă sunt esenţiale pentru bunul mers al afacerii”, potrivit studiului realizat de GfK România, la solicitarea Asociaţiei Profesionale a Emitenţilor de Tichete (APET).

Conform sursei citate, la 20 de ani de la introducerea pe piaţa din România, tichetul de masă este considerat de către angajaţi drept un beneficiu valoros şi o componentă esenţială a pachetului salarial.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: beneficii angajat angajator
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close