Antena 3 CNN Economic Bobomoda și propunerile stilate ale rochiilor pentru petreceri (P)

Bobomoda și propunerile stilate ale rochiilor pentru petreceri (P)

Bobomoda și propunerile stilate ale rochiilor pentru petreceri (P)
13 Dec 2017   •   17:50

Tocmai pentru că în perioada aceasta urmează o avalanșă de ocazii speciale, de petreceri tematice, festive, doamnele se simt puse într-o încurcătură estetică. Tocmai ținuta potrivită pentru astfel de cadre reprezintă un bun motiv pentru o nouă sesiune de shopping. Așadar, Bobomoda este un răspuns adecvat pentru acestea.

Un magazin online ce în scurt timp a devenit o destinație frecventă pentru femei, www.bobomoda.ro, demonstrează că acolo unde există diversitate și opțiuni stilate este practic imposibil să nu se găsească o ținută pe gustul fiecăreia. Dispune de o multitudine de oferte, de piese vestimentare, încât orice femeie își va găsi, fără doar și poate, o ținută pe gustul său. De la stilul sobru la cel office, de la cel elegant la casual, Bobomoda le include pe toate.

Rochiile propuse și sugestiile de stil

Orice femeie se dorește a fi unică, o imagine demnă de admirat. Cu un astfel de scop în minte, începe așadar o sesiune de shopping. Pentru toate cele interesate de rochii deosebite, Bobomoda dispune de propuneri, însă și idei despre ce anume se potrivește a fi ales.

Rochiile din catifea

Printre cele mai dorite tipuri de ţinute cele din catifea sunt printre cele mai populare la ora actuală. Acest tip de material este ideal întrucât oferă și confort termic, este de o eleganţă aparte și deci bifează cerințele pe care le-ar putea avea orice femeie. Modele în cazul rochiilor din catifea sunt și ele foarte diverse, de unde și posibilitatea de a alege conform cerințelor impuse și de statură și siluetă.

Un exemplu în acest sens este chiar rochia cu spatele gol. O astfel de recomandare este destinată în mod special celor mai îndrăznețe. Dispune un artificiu estetic, o încrețitură la spate, ceea ce atrage privirea la această zonă și totodată adaugă volum la partea dorsală, spre fericirea doamnelor și domnișoarelor. O rochie splendidă, roșie, de petrecere, o alegere pentru tinere.

Dar pentru capitolul mai sobru simplitatea ar putea fi o alegere. Același material poate fi, din fericire, versatil. O rochie din catifea neagră, scurtă, cu linie rotundă la decolteu reprezintă poate o alternativă.

Rochiile din dantelă

Un alt material foarte apreciat de asemenea este dantela. Rochiile de acest gen sunt de o eleganţă de invidiat. Pot fi mai sobre, însă totalmente feminine. De regulă sunt o alegere pentru tipuri de petreceri mai somptuoase, pentru cadre formale, deci evenimente de clasă. Sunt totuși prea elegante pentru simple petreceri între prieteni.

Un stil al acestora la Bobomoda înseamnă Nagie spre exemplu. De o lungime medie, cu mâneci, include și părți transparente ce nu fac altceva decât să intrige, să creeze o notă de mister și să amplifice efectul uimitor al unei siluete bine puse în valoare.

Rochiile viu colorate

Alegerile clasice sunt de obicei din sfera celor care se corelează cel mai bine cu o notă de eleganţă. Cu alte cuvinte, o rochie potrivită pentru o petrecere de Crăciun sau Revelion este una roșie sau neagră. Sunt cele mai la îndemână opțiuni, însă nu singurele.

Bobomoda propune mai multe variante, care mai de care mai sofisticate. Poate fi vorba de rochia roz, albastră sau chiar verde. Un alt trend este chiar bordo. Atenție însă, alegerea culorii cântărește destul de mult la aspectul per total al purtătoarei. Asta pentru că tonul pielii contează, accesorizarea de asemenea, precum și încălțămintea. Prin urmare, trebuie evitat riscul de a alege o rochie care va scoate în evidență aspectul palid al feței sau care dimpotrivă, aduce prea multă culoare.

Nu în cele din urmă, o altă recomandare oferită de Bobomoda se referă la lungimea potrivită. Așa cum și exemplele sugerate până acum au demonstrat, eleganţa nu constă doar într-o rochie lungă. O rochie medie este de preferat pentru a păstra un echilibru, însă se recomandă numai celor care au o statură ce le permite o astfel de lungime. Singura excepție este legată de minione, care ar trebui să se rezume la lung sau scurt.

Concluzie

Alegerea unei rochii nu este tocmai cea mai ușoară misiune a unei femei. Însă efectul este unul garantat, impresia făcută este răsplata pentru tot stresul estetic. Pentru o alegere corespunzătoare cu cadrul în care se va desfășura evenimentul la care urmează să participați bobomoda.ro este sursă de încredere, prin însăși varietatea oferită.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close