Antena 3 CNN Economic Black Friday 2017 sisteme audio. eMAG da reducerile la maxim!

Black Friday 2017 sisteme audio. eMAG da reducerile la maxim!

Black Friday 2017 sisteme audio. eMAG da reducerile la maxim!
17 Noi 2017   •   07:45
Black Friday 2017 sisteme audio. eMAG anunta reduceri uriase la diferite electronice, de la televizoare la sisteme audio, cu ocazia Vinerea Neagra 2017.
 
eMAG a dat startul reducerilor - Vezi AICI lista completa!
 
Black Friday 2017 sisteme audio eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 
eMAG a anuntat deja primele 10 produse la reducere de eMAG Black Friday 2017 - Vezi AICI.
 
In campania de reduceri eMAG de Black Friday 2017 sunt incluse sisteme audio de la branduri precum Panasonic, Muse, Philips, Sony, Blaupunkt, AKAI, Premium, Divoom, Pioneer, Hyundai, Trevi, Sangean, Camry sau Kruger&Matz.
 
Pe lista de oferte eMAG Black Friday 2017 se afla atat minisisteme, cat si microsisteme.
 

Black Friday 2017 sisteme audio eMAG Akai

 
Pentru cei care viseaza de mult timp la un sistem audio performant, acum este momentul sa il achizitioneze. De pilda, ssistemul audio Akai, AHT-38A5, Bluetooth, Radio, USB/SD, are o reducere substantiala de pret.
 
Sistemul audio are o putere de 500 W, 2 cai de boxe frontale, radio, telecomanda, conectivitate USB, slot card SD, bluetooth, mic in si poate reda formatele CD / CD-R(W), VCD, DVD, DVD / DVD+R (W), MP3, JPEG, DivX, MPEG1.
 
Black Friday 2017 sisteme audio eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 

Black Friday 2017 sisteme audio eMAG Panasonic

 
O alegere inspirata este si minisistemul audio Hi-Fi Panasonic SC-MAX4000EK, CD Player, Tuner FM, Airquaqe Bass, Max Jukebox, Max DJ Station, Bluetooth, NFC, 2400W, 2 GB, USB.
 
Rezonanta uimitoare si basul foarte puternic cu functie AIRQUAKE BASS, un super woofer de 30 cm si trei amplificatoare, va permit sa particularizati melodii, sa cautati melodii si sa solicitati melodii cu ajutorul mai multor telefoane inteligente prin utilizarea aplicatiei Panasonic MAX Juke.
 
Basul si rezonanta puternice de care au nevoie petrecerile au fost amplificate in mod suplimentar de catre sistemul de bas reflex unic. Tehnologia unica de porturi directioneaza sunetele fara a pierde rezonanta sunetelor generate din spatele unitatii wooferului. Aceasta amplifica in mod suplimentar basul pentru a produce un sunet extrem de puternic.
 
Cele 3 amplificatoare separate imbunatatesc claritatea sunetului in fiecare interval de frecvente. Interpretarile vocale devin mai clare si mai exacte, iar basul poate fi mult mai puternic.
 
Black Friday 2017 sisteme audio eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 

Black Friday 2017 sisteme audio eMAG Sony

 
In schimb, fanii brandului Sony vor fi incantati sa afle ca pe lista de reduceri eMAG Black Friday 2017 se afla si sisteme audio precum Sony MHCV11, Bluetooth, Mega Bass, Dj Effects, USB, Bluetooth, NFC, Party music.
 
Va puteti bucura de sunetul puternic al unui design complet, care economiseste spatiu, si sa intensificati frecventele joase cu ajutorul Mega Bass. Puteti experimenta cu efectele de DJ, va puteti invita prietenii acasa pentru karaoke si puteti sa concurati. Conectati cu usurinta sistemele cu Party Chain pentru a construi experienta suprema a sunetului petrecerilor.
 
Concursurile de karaoke cu prietenii sunt usor de castigat. Doar introduceti un CD sau USB sau cantati alaturi de melodiile de pe Youtube™ prin Bluetooth®. Doua intrari pentru microfon va permit sa faceti echipa cu prietenii pentru o distractie muzicala de zile mari. O functie de fader vocal incorporata reduce vocile de pe CD-uri, astfel incat sa puteti interpreta toate melodiile preferate. Party Chain va permite sa va extindeti sistemul de boxe. 
 
Black Friday 2017 sisteme audio eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close