Antena 3 CNN Economic Black Friday 2017 combine frigorifice. eMAG are reduceri de vis

Black Friday 2017 combine frigorifice. eMAG are reduceri de vis

Black Friday 2017 combine frigorifice. eMAG are reduceri de vis
17 Noi 2017   •   07:47
Black Friday 2017 combine frigorifice. eMAG a dat startul marilor reduceri la aparate frigorifice. De 17 noiembrie, emag.ro are reduceri la combine frigorifice, frigidere, lazi frigorifice, frigidere side by side sau frigidere de tip mini-bar.
 
eMAG a dat startul reducerilor - Vezi AICI lista completa!
 
eMAG tocmai a dezvaluit primele 10 produse la oferta - Vezi AICI.
 
Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

 

Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG Arctic

 
Combina frigorifica Arctic AK54305+, cu un volum de 291 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 181,4 cm, este una dintre combinele frigorifice care au cele mai mici preturi de Black Friday 2017.
 
Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse.
 
Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 
CLASA ENERGETICA A+ ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Compartimentul FAST FREEZE ZONE este compartimentul superior al congelatorului ce ofera posibilitatea congelarii rapide. Alimentele tale vor fi congelate intr-un timp mult mai scurt.
 
Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale.
 

Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG clasa A+

 
Compartimentul GARDEN FRESH este spatios, fiind dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata! Trebuie mentionat si faptul ca aceasta combina frigorifica Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.
 
Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala.
 
Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG Beko

 
O alta combina frigorifica extrem de populara este combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 325 l, Clasa A+, H 201 cm, dispenser apa.
Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard. 
 
Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass. Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific, iar rafturile safety glass sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 
 
Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 

 

Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG – lista cu reduceri

 
Combina frigorifica are si display incorporat pe usa combinei frigorifice cu functionalitate multipla: inregistrare(60 secunde) si redare de mesaje vocale, timer (alarma) si ceas. 
 
Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
  
Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare. 
  
WATER DISPENSER - acest dispozitiv, montat in exteriorul aparatului frigorific, asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii. 
 
Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG Indesit

 
Combina frigorifica Indesit CAA 55, 234 l, clasa A+ de eficienta energetica, 174 cm, este si ea accesibila pentru orice buzunar.
Indesit a proiectat diverse sisteme de racire, fiecare avand caracteristici specifice de natura sa satisfaca diversele necesitati de utilizare ale consumatorilor, cu atentie indreptata catre eficienta si economisirea energiei: modelele din clasa A+ asigura o economisire a energiei cu 20% fata de clasa A.
 
Sistemul Static Automatic Control pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori.
 
Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG Samsung

 
Cei care, cu ocazia Black Friday 2017, dispun de un buget mai generos, pot alege combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF, 321 l, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 185 cm, sistem No Frost, cu dozator apa si display.
 
Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Aerul rece este suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura constanta, iar mancarea sa ramana proaspata.
 
Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG Bosch

 
O alta optiune pentru acestia din urma este combina frigorifica Bosch KGV58VL31S, care beneficiaza de un volum extrem de generos. Cu o capacitate de 505 litri, aceasta combina frigorifica este ideala pentru bucatariile largi si pentru familiile numeroas. Face parte dintr-o clasa energetica foarte buna, clasa A++ de eficienta energetica, si are inaltimea de 191 cm.
 
Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG Hotpoint

 
Cei care dispun de un buget mediu se pot orienta si spre combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW, cu o capacitate de 450 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 195,5 cm, sistem Full No Frost, fabricata din inox.
 
Hygiene Advance ofera o buna igiena a frigiderului, aceasta fiind cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor. Hygiene Advance este un tratament cu ioni de argint a peretilor interior ai frigiderului. Este o solutie naturala, permanenta, ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor.

 

Black Friday 2017 combine frigorifice la reducere pe eMAG

 
Raftul pentru sticle faciliteaza gestionarea spatiului din frigider si este cel mai bun sistem pentru pastrarea in conditii de siguranta a sticlelor.
Racirea la inalta definitie nu asigura numai pastrarea alimentelor, ci si atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale a acestora. Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) pastreaza prospetimea alimentelor din prima zi pana la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%.
 
Tehnologia Air Tech Evolution pentru modelele independente si Air Technology pentru incorporabile garanteaza performante superioare in ceea ce priveste pastrarea alimentelor.
 
Black Friday 2017 combine frigorifice eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close