Antena 3 CNN Economic Biz News In ce consta activitatea unui avocat care ofera consultanta in achizitii publice

In ce consta activitatea unui avocat care ofera consultanta in achizitii publice

In ce consta activitatea unui avocat care ofera consultanta in achizitii publice
09 Iul 2019   •   19:35

Abordarea problemelor legate de domeniul achizitiilor publice necesita o experienta bogata si, de multe ori, efectuarea unor demersuri legale urgente pentru remedierea in timp util a unor proceduri de achizitie publica. Toate serviciile care includ consultanta in achizitii publice incep cu o evaluare prealabila pentru intelegerea particularitatilor etapei procedurale a achizitiei publice si identificarea completa a sferei de interes a clientilor.

Pe baza analizei fiecarei situatii in parte, avocatii specializati in consultanta in achizitii publice pot oferi soliutii de imbunatatire a procedurilor de achizitie pe fiecare etapa de lucru. De asemenea, acestia pot asista clientii in pregatirea in mod profesionist a documentatiilor necesare urmatorilor pasi in procedura de achizitie publica, toate acestea cu scopul de a spori sansele de succes in procedura de atribuire a contractelor de achizitie publica.

O casa de avocatura care ofera consultanta achizitii publice este si NZA (Nicolescu, Zorin si Asociatii), intrucat din echipa profesionista fac parte specialisti care te vor ajuta sa:

  • preintampini problemele potentiale si sa dezvolti strategii adecvate pentru a respecta regulamentele si procedurile de achizitii si/sau licitatii publice;

  • pregatesti o abordare clara si bine structurata – de la evaluarea comerciala si pana la atribuirea finala si executarea contractului;

  • beneficiezi de reprezentare in cazul litigiilor privind achizitiile publice.

NZA este o casa de avocatura care promoveaza in activitatea sa conceptul New Law, o noua paradigma juridica creata cu scopul de a aduce un avantaj in plus clientilor. New Law aduce in prim-plan o serie de schimbari in relatia avocat-client, iar printre cele mai importante se numara eliminarea tarifarii orare, accentul pus pe comunicare eficienta si tehnologie si oferirea unor solutii moderne si cat mai aproape de interesele fiecarui client in parte. Specialistii NZA mizeaza pe o comunicare transparenta si se asigura ca fiecare persoana care apeleaza la serviciile juridice, printre care si consultanta in achizitii publice, intelege problema cu care se confrunta si este multumita de modul de solutionare al acesteia. Adeptii New Law pun accent pe limbajul clar si simplu, astfel incat sa elimine barierele dintre avocati si clienti.

Pe langa consultanta in achizitii publice, casa de avocatura NZA mai ofera servicii de Drept Comercial, Dreptul Muncii, Drept Corporativ, IT si Protectia Datelor, Drept Sportiv, Tranzactii Imobiliare si, bineinteles, servicii din sfera litigiilor. Clientii care apeleaza cu incredere la societatea civila de avocati NZA isi doresc sa primeasca mai mult decat simple sfaturi si recomandari juridice intr-un limbaj tehnic. In primul rand, acestia isi propun ca necesitatile lor sa fie bine intelese, iar solutiile propuse sa fie personalizate in functie de acestea. In al doilea rand, clientii se asteapta ca avocatii care ofera consultanta in achizitii publice si nu numai sa dea dovada de promptitudine, eficienta si deschidere catre noi perspective care ar putea aduce un avantaj major persoanelor implicate.

Tocmai de aceea, casa de avocatura NZA isi rezerva datoria de a livra solutii rapid, intr-un cadru predefinit de timp si costuri si se angajeaza in a explica intreg procesul in cel mai simplu mod cu putinta. Pentru a beneficia de consiliere juridica la birou, in sistem remote sau la sediul companiei tale, afla mai multe detalii pe site-ul www.nza.ro.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close