Antena 3 CNN Economic Biz News Idei de cadouri pentru bărbați: Cum alegi cadoul perfect pentru EL

Idei de cadouri pentru bărbați: Cum alegi cadoul perfect pentru EL

Idei de cadouri pentru bărbați: Cum alegi cadoul perfect pentru EL
02 Iul 2019   •   18:10

În viața de cuplu se obișnuiește de obicei ca femeia să fie răsfățată cu cadouri, însă pentru o relație puternică este bine ca aceste daruri să fie din ambele părți, adică și de la Ea spre El. Partenera de cuplu îi poate oferi bărbatului cadouri cu o ocazie anume sau pur și simplu, ca surpriză, ca gest care arată afecțiunea și prețuirea. Pe toți ne încântă când primim ceva, indiferent că suntem femei sau bărbați. Generozitatea este de obicei "contagioasă": când primești, ai și mai mult stimulul de a oferi la rândul tău, de a mulțumi pe toate căile persoanei care ți-a făcut cadoul respectiv.

Gestul contează? Cu siguranță! Însă în materie de cadouri, nu este vorba doar despre gest, ci și despre reușita acestuia. Doar așa cadoul este pe deplin oferit cu succes. Așadar, cadoul nu trebuie oferit la întâmplare, ci trebuie căutate idei de cadouri cu adevărat inspirate, indiferent care este ocazia (dacă există una): de ziua de naștere, de sărbătorirea onomasticii, de aniversarea căsătoriei, de Ziua Îndrăgostiților sau de Dragobete, de Crăciun, de Ziua Bărbatului etc.

Ocazii sunt destule pentru a face un cadou bărbatului din viața ta, idei de cadouri să găsești și totul va fi bine. Ai grijă și la modul de implementare a ideilor, pentru că din nou contează mult modul practic în care ideea se materializează. Spre exemplu, degeaba îți propui să faci tu singură un tort deosebit dacă nu ai experiență în domeniul culinar și tortul rezultat are un gust sau / și o consistență neplăcute... Ori faci repetiții înainte, pe ascuns, ori îți iei un ajutor de bază, ori... mergi la cofetărie și comanzi un tort la nivel "wow".

O idee de cadou care prinde mereu la bărbați este o cină romantică. Iubirea trece prin stomac, se spune. În lumea modernă, bărbatul nu își (mai) alege partenera în funcție de abilitățile în bucătărie, dar o cină delicioasă este un avantaj. Nu te obligă nimeni să gătești, poți să apelezi la un serviciu de catering și doar să aranjezi frumos masa, cu lumânări și alte elemente care să ofere o atmosferă romantică. Și încă un pont, la acest capitol: chiar și bărbații ce nu se dau în vânt după gesturi romantice vor aprecia astfel de "dovezi" de iubire.

Și mai bine este dacă găsești un cadou care nu se va consuma instant, care îi va aminti bărbatului iar și iar despre gestul frumos pe care l-ai făcut. Un obiect așadar, de exemplu un ceas bărbătesc. Chiar dacă are deja un ceas de mână, poți să-i cumperi unul care să fie de la tine. Dacă nu este cumva vreun colecționar, nici măcar nu este necesar să alegi un ceas scump. Găsești online ceasuri de mână ieftine, ceasuri pentru bărbați cu stil care pot fi asortate la diverse ținute universale - casual, business, fashion, chiar sport. Vezi colecția de ceasuri bărbătești de la pretzmic.ro și alege de acolo un ceas de mână cu livrare rapidă, chiar a doua zi. Tot mai mult ceasurile sunt considerate accesorii de modă, deci chiar și bărbații le pot asorta cu diverse ținute și pot adora diversitatea.

Dacă totuși preferi să oferi o experiență și nu un obiect, o idee ce funcționează mereu este un city-break, o vacanță pentru voi doi. Dacă ești de părere că ar prefera o vacanță de familie și nu una romantică, poți lua și copiii în calcul. Cert este că poți organiza totul și să-i oferi o surpriză plăcută. Gândește-te însă la preferințele lui și la toate detaliile relevante. Ai putea să nu fixezi exact perioada sau să faci rezervări ce pot să fie modificate, pentru a evita situațiile în care planurile tale mai mult îi încurcă planurile pe plan profesional. Astfel de idei de cadouri au și avantaj în plus pentru tine: îi faci lui un cadou, dar de fapt de bucuri și tu alături de el.

Știi că are anumite vise, anumite preferințe cu privire la experiențe speciale pe care le-ar dori, dar pe care le tot amână din motive de timp, comoditate sau bani? Ia măsuri și oferă-i un cadou de vis! Poate o plimbare cu balonul cu aer cald sau o experiență de sport extrem, o călătorie în safari... fel de fel de idei poți găsi dacă îți cunoști bine partenerul.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close