Antena 3 CNN Economic Biz News Cumparaturi avantajoase in toate magazinele online cu ajutorul cupoanelor de reducere (P)

Cumparaturi avantajoase in toate magazinele online cu ajutorul cupoanelor de reducere (P)

Cumparaturi avantajoase in toate magazinele online cu ajutorul cupoanelor de reducere (P)
12 Apr 2019   •   17:36

Printre cele mai profitabile strategii pe care marile magazine le utilizeaza pentru a creste vanzarile se numara utilizarea cupoanelor de reducere. Odata cu fluctuatia constanta a preturilor, nu exista nici o indoiala ca orice client este interesat sa apeleze la orice mijloace pentru a economisi bani la cumparaturi. Pana si cei care isi permit sa cumpere lucruri scumpe vor cauta mereu discounturi. De aceea, utilizarea cupoanelor online de reducere este o metoda perfecta pentru a putea face mai multe cumparaturi.

In trecut, astfel de vouchere de reduceri erau tiparite pe hartie, dar, de cand tot mai multi oameni au inceput sa prefere cumparaturile online, companiile au inceput sa-si vanda produsele apeland si la cupoanele online.

Un avantaj care este oferit de utilizarea acestor cupoane este ca nu veti obtine doar o reducere la produsul pe care il cumparati, ci puteti primi uneori si reduceri la costurile de transport. Avand in vedere ca reducerea costurilor de transport poate fi foarte avantajoasa pentru un cumparator, majoritatea oamenilor incearca sa afle daca aceste cupoane on-line sunt capabile sa ofere o asemenea reducere. Pe langa reducerea pretului de achizitie, un alt beneficiu oferit de cupoanele de reducere online este ca puteti cumpara un singur produs si sa vi se ofere un altul complet gratuit sau cu pretul redus la jumatate. Poate fi vorba despre un produs similar sau alt produs pe care magazinul doreste sa il promoveze.

Cum descoperi astfel de cupoane de reducere? In principiu, ar trebui sa fii permanent atent pe la toate magazinele online preferate pentru a urmari aparitia acestor reduceri. De multe ori, astfel de promotii nu dureaza foarte mult, asa ca le poti rata. O solutie mai simpla este sa apelezi la cel mai mare portal de cupoane si coduri de reducere din Romania: Kuplio.ro. Acest portal aduna intr-un singur loc, in mod constant, promotii din magazinele online si magazine fizice romanesti si din strainatate. Este suficient sa vizitezi acest portal pentru a descoperi care sunt cele mai noi reduceri in cele mai importante magazine online. Sau te poti inregistra cu adresa de email si vei fi anuntat ori de cate ori produsele preferate intra la reducere. Kuplio.ro va aduce sute de reduceri atractive, din diferite domenii. Zilnic, pe portal, vor fi adaugate peste 50 de cupoane de reduceri noi, pentru cumparaturi cat mai avantajoase in magazinele voastre preferate, cum ar fi Fashion Days. Pagina este impartita in sectiuni tematice, care ofera o multime de reduceri, cupoane de reducere, coduri de reducere in peste 500 magazine online romanesti, dar si internationale, precum si pliante speciale pentru cumparaturi cat mai convenabile in magazinele fizice.

Portalul Kuplio ofera discounturi in marile magazine specializate in vanzarea hainelor, cosmetice, bilete de avion, obiecte de casa si gradina, mobilier, electrocasnice, IT, carti, telefoane mobile, incaltaminte etc.

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close