Antena 3 CNN Economic Biz News Business O tânăra de 23 de ani câştigă sute de mii de dolari stând pe o plajă. Cum reușește să facă acest lucru

O tânăra de 23 de ani câştigă sute de mii de dolari stând pe o plajă. Cum reușește să facă acest lucru

O tânăra de 23 de ani câştigă sute de mii de dolari stând pe o plajă. Cum reușește să facă acest lucru
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Sep 2017   •   09:51

o tânără, în vârstă de 23 de ani, reușește să câștige sute de mii de dolari pe an, şi asta lucrând doar 15 ore pe săptămână fără să aibă un birou.

Potrivit Business Magazin, Sabrina Philipp a reuşit să pună bazele unei afaceri de consultanţă care o încadrează în descrierea de mai sus.

"În ultimul an de facultate, am început să mă gândesc la feluri în care aş putea câştiga bani în timp ce călătoresc. Primul meu job a fost să postez pe social media pentru 12 dolari pe oră", povesteşte ea. "În prima lună am reuşit să câştig 5.000 de dolari, îndeplinind şi alte sarcini pe lângă job. Am început apoi să semnez contracte cu diferite firme pentru a le asigura prezenţa online. După patru luni, câştigam deja 20.000 de dolari pe lună.", s susținut fata.

Ea spune că o decizie extrem de importantă a fost aceea de a ajuta un "mentor" în afaceri, plătind 3.600 de dolari pentru 6 săptămâni de cursuri. Un alt factor ce a contribuit la succesul ei a fost de a folosi tarife mari, de tip premium, încă de la început.

Sabrina Philipp spune că afacerea ei ve genera peste 1 milion de dolari anul viitor, dar ea încearcă deja să se comporte ca managerul unei companii care a atins acea cifră: "Trebuie să îţi faci propriul tău noroc", crede tânăra antreprenoare.

×
Subiecte în articol: birou afacere decizie castig firme job
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close