Antena 3 CNN Economic Banci Creditele de la bancomat ”ard” buzunarul. Dobânzile depășesc 300%

Creditele de la bancomat ”ard” buzunarul. Dobânzile depășesc 300%

Creditele de la bancomat ”ard” buzunarul. Dobânzile depășesc 300%
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
de M.Z.    |    28 Feb 2017   •   00:29

Primele bancomate de credite, de la care puteți contracta anumite împrumuturi, au apărut și la noi. Creditele nu sunt chiar așa de avantajoase precum v-ați aștepta. 

Dacă vreți, spre exemplu, un credit de 20.000 de lei, pe termen de cinci ani (60 de luni), ratele sunt de-a dreptul usturătoare. În principiu, creditul s-ar amortiza în primii doi ani pentru că rata este de 1.408 lei. Adică la un calcul simplu, în cele 60 de luni de credit, timp de cinci ani, ați da creditorului pentru cei 20.000 de lei, suma de 84.480 de lei, de peste patru ori mai mult (325%), potrivit Libertatea.ro.

„Decizia referitoare la eliberarea creditului se ia foarte rapid, într-un interval de 20-40 de minute. În cazul în care creditul este aprobat, clientul printează oferta şi contractul de credit, prin intermediul terminalului, semnează contractul şi, apoi, îl reintroduce în Credimatic. La final, Credimatic oferă instrucţiunile necesare pentru că solicitantul/clientul să poată intră în posesia banilor”, se arată pe site-ul Credius.

×
Subiecte în articol: credit bancomat dobanda
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close