Antena 3 CNN Economic Auto Măsuri neașteptate luate de Tesla. Gigantul renunță la mii de angajați. Elon Musk: „Este un proces dificil, dar necesar”

Măsuri neașteptate luate de Tesla. Gigantul renunță la mii de angajați. Elon Musk: „Este un proces dificil, dar necesar”

Măsuri neașteptate luate de Tesla. Gigantul renunță la mii de angajați. Elon Musk: „Este un proces dificil, dar necesar”
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
13 Iun 2018   •   10:14

Miliardarul Elon Musk va concedia 9% din angajaţii Tesla, pe fondul sporirii presiunilor din partea investitorilor pentru a deveni profitabilă şi a-şi reduce costurile, transmit DPA, Reuters şi Bloomberg.

Este cel mai mare val de concedieri din istoria de 15 ani a Tesla şi vine într-un moment în care compania încearcă să-şi îndeplinească ţintele de producţie pentru sedanul Model 3. Anul trecut, Tesla avea 37.543 de angajaţi, de peste 12 ori mai mulţi decât în urmă cu cinci ani.

În mai, Musk i-a informat pe angajaţi că firma va trece printr-un proces de reorganizare pentru a rezolva problemele legate de producţie, după plecarea unor specialişti importanţi, şi recentele accidente în care au fost implicate automobilele sale electrice.

Elon Musk a sris pe Twitter: "Reorganizarea Tesla este în desfăşurare, este un proces dificil, dar necesar".
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tesla Elon Musk angajati
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close