Antena 3 CNN Economic Auto Elon Musk, anunț important legat de vehiculele Tesla

Elon Musk, anunț important legat de vehiculele Tesla

Elon Musk, anunț important legat de vehiculele Tesla
11 Iun 2018   •   19:08

Elon Musk, directorul executiv al companiei Tesla, promite implementarea unor funcţionalităţi care vor permite automobilelor din această marcă să se conducă singure, odată cu următoarea versiune a sistemului de asistenţă la conducere, denumit Autopilot, care va fi lansată în luna august, potrivit AFP

''Până în prezent, resursele Autopilotului s-au concentrat, pe bună dreptate, în totalitate pe securitate. Odată cu V9 (versiunea 9), vom începe să activăm funcţionalităţi de conducere autonomă'', a scris Musk pe contul său de Twitter.

Afirmaţiile antreprenorului au făcut parte din răspunsul oferit unui internaut care se plângea că are probleme cu Autopilotul, programul de asistenţă la conducere semiautomată, care necesită ca şoferul să fie mereu cu mâinile pe volan şi să deţină controlul maşinii în orice moment.

Elon Musk nu oferă alte detalii, dar dacă declaraţiile sale se confirmă, am putea asista la implementarea maşinilor autonome pe şoselele americane mai devreme decât era estimat. Între timp, autorităţile nu au reuşit încă să lămurească toate dilemele juridice şi asiguratorii pe care le presupune acest tip de autovehicul.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Elon Musk tesla marca
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close