Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţia troleibuzelor, blocată în zona Universitate. Un copac căzut a rupt cablurile electrice

Circulaţia troleibuzelor, blocată în zona Universitate. Un copac căzut a rupt cablurile electrice

Circulaţia troleibuzelor, blocată în zona Universitate. Un copac căzut a rupt cablurile electrice
Sursa foto: Foto: mediafax.ro
25 Ian 2012   •   10:48

Circulaţia troleibuzelor pe Bulevardul Regina Elisabeta, la intersecţia cu Calea Victoriei, este blocată după ce un copac a căzut pe liniile electrice de contact în urmă cu mai bine de o oră, informează Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, a declarat, miercuri dimineaţă, că echipele de intervenţie ale regiei, ADP şi ISU sunt la intersecţia Bulevardului Regina Elisabeta cu Calea Victoriei pentru a remedia problemele cauzate de căderea copacului pe liniile electrice de contact.
   
Troleibuzele care au traseu pe Bulevardul Regina Elisabeta sunt 92, 85, 70, 66 şi 91.
   
Potrivit lui Raeceanu, şi pe linia tramvaiului 41 traficul a fost blocat de la ora 8.30 până la 8.45, din cauza unei defecţiuni apărute la un tramvai care se afla la intersecţia dintre Bulevardul Mareşal Averescu şi Mărăşti. Echipele de intervenţie au remediat problema, traficul pe linia 41 fiind reluat.
   
Mijloacele de transport în comun circulă cu dificultate, viteza de circulaţie fiind redusă, astfel că timpii de aşteptare în staţiile RATB sunt mai mari.
 


×
Subiecte în articol: circulatia troleibuz Universitate copac
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close