Antena 3 CNN Coronavirus Guvernul a lansat campania pro-vaccinare, iar protagonistul unui spot este chiar Florin Cîţu: "Normalitatea este să pot să-mi beau cafeaua alături de prieteni"

Guvernul a lansat campania pro-vaccinare, iar protagonistul unui spot este chiar Florin Cîţu: "Normalitatea este să pot să-mi beau cafeaua alături de prieteni"

Premierul Florin Cîțu a prezentat, la lansarea campaniei, un clip video în care apare într-o cafenea, precizând că imaginile nu fac parte din campania națională și vor fi postate doar pe pagina sa de Facebook.

Guvernul a lansat campania pro-vaccinare, iar protagonistul unui spot este chiar Florin Cîţu: "Normalitatea este să pot să-mi beau cafeaua alături de prieteni"
Sursa foto: Guvernul Romaniei
de Mia Lungu    |    27 Mai 2021   •   17:19

Guvernul a lansat, joi, o serie de spoturi ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze. Mesajele transmise de autorități răspund și la întrebarea „Ce conține vaccinul?”.

În imagini, Florin Cîţu apare într-un local, spunând că vaccinul conţine "normalitate": "Să pot să-mi beau cafeaua alături de prieteni, aici, la interior. Să nu mai depindem de mască, să putem să mergem la concerte, la plajă, fără griji, dar mai ales să pot să-mi văd familia în siguranţă".

„Astăzi introducem un element nou. Întrebarea „Ce conține vaccinul?”. Și este întrebarea care stă la baza acestei campanii. Nu este o întrebare directă despre ce elemente chimice conține, ci este mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul. Este o încercare de a afla cum ne ajută să revenim la normalitate.

Încercăm să aflăm de la dvs. ce vă lipsește. Revenirea la viața dinainte de pandemie când nu trebuia să purtăm mască, sau să stăm departe de cei dragi. Trebuie să ne vaccinăm, mai simplu de atât nu se poate. Am încredere că putem să depășim această pandemie prin vaccinare și vom învinge doar împreună această pandemie”, a spus Florin Cîțu.

„Sunt spoturi făcute pentru a ne regăsi fiecare dintre noi în ele.  Românii trebuie să se gândească la ce le lipsește, care sunt lucrurile de ceea ce le este dor. Mie îmi este dor să merg la un concert. Să călătorim fără grija restricțiilor. Dacă doriți aceste lucruri, vaccinați-vă. (...) Și eu am intrat în această campamnie. Am provcat colegii din Guvern, din Coaliție să ne spună ce conține vaccinul pentru ei. Fiecare ministru va posta un clip pe pagina de Facebook”, a mai spus Cîțu.

Vlad Voiculescu, ironii la adresa lui Cîțu: Recunosc că nu ne-am gândit să facem clip cu el

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, lansează mesaje ironice la adresa lui Florin Cîțu. Voiculescu susține că o idee din ianuarie a devenit acum campanie a Guvernului: „recunosc că nu ne-am gândit să facem clip cu domnul Florin Cîțu”.

„Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului. PS. Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”, a scris pe Facebook Vlad Voiculescu.

Fostul ministru distribuie o postare a Ministerului Sănătăţii din 16 ianuarie, în care la întrebarea „Ce conține vaccinul?” răspunsul e „săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise. Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară. Libertatea de a sta acasă când vrei TU...".

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close