Antena 3 CNN Coronavirus Femeia care s-a vindecat de coronavirus a povestit ce simțea în organism atunci când era infectată: "E multă..."

Femeia care s-a vindecat de coronavirus a povestit ce simțea în organism atunci când era infectată: "E multă..."

Bridget Wilkins, o femeie în vârstă de 29 de ani, a povestit cum s-a simțit atunci când s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Femeia care s-a vindecat de coronavirus a povestit ce simțea în organism atunci când era infectată: "E multă..."
14 Mar 2020   •   11:11

Bridget Wilkins a mers în Australia, la nunta unei prietene. În drum spre destinație, aceasta a trebuit să schimbe avionul în Singapore. Pe aeroportul din Bribane, Bridget Wilkins a fost testată și trimisă de urgență la spital.

După câteva ore, rezultatele au venit, iar Bridget a fost confirmată cu coronavirus. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, a vorbit fără rețineri despre ce simți atunci când ești infectat cu acest virus și i-a îndemnat pe oameni să nu se panicheze.

”Nu am simțit nimic ieșit din comun: dureri de cap, oboseală, durere în gât. Dacă nu aș fi făcut testul, aș fi crezut că simt efectele diferenței de fus orar. E multă panică și multă isterie din cauza coronavirusului. Este bine că se vorește despre asta, e un lucru serios, mai ales pentru persoanele în vârstă sau care au alte afecțiuni. Dar cred că trebuie să ne calmăm, pentru că în majoritatea cazurilor e doar o răceală mai lungă de care putem să scăpăm”, a povestit Bridget.

×
Subiecte în articol: organism coronavirus
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close