Antena 3 CNN Campanii S-a dat start votului celor 30 de dascăli, în Liga Profesorilor Excepționali

S-a dat start votului celor 30 de dascăli, în Liga Profesorilor Excepționali

S-a dat start votului celor 30 de dascăli, în Liga Profesorilor Excepționali
30 Mai 2016   •   22:15

Liga Profesororilor Excepţionali, iniţiativa a Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, a ajuns în cea de a treia etapă: au fost selectaţi, din sutele de cadre didactice înscrise în concurs, 30 de profesori, fiecare dintre ei cu şanse serioase de a intră în finală. Astfel, începând din 30 mai şi până pe 5 iunie, are loc perioada de voting online, în care, în funcţie de numărul de voturi primite, vom afla numele celor zece profesori finalişti. Lista dascălilor care aşteaptă voturile românilor poate fi găsită pe site-ul Fundaţiei Dan Voiculescu, la următoarea adresă: http://www.fundatiadanvoiculescu.ro/2016/04/liga-profesorilor-exceptionali-editia-a-iii-a/

În perioada 6 – 26 iunie, va avea loc cea de a patra etapă, în care internauții vor vota pentru a stabili ierarhia celor zece profesori rămași în finală.

Premiile constau în câte o bursă de merit, de 30.000 RON, 20.000 RON şi 10.000 RON, pentru primele trei locuri. Ocupantul locului patru va pleca într-o tabăra educaţională la o universitate de prestigiu din Europa. Câte un laptop va fi premiul acordat celorlalți șase laureați. Totodată, toţi ocupanţii primelor zece locuri vor mai primi diverse premii, între care şi materiale de specialitate şi educaţionale sau enciclopedii.

×
Subiecte în articol: Liga profesorilor exceptionali
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close