Antena 3 CNN Campanii New Kopel Group l-a adus pe Moș Crăciun la peste 200 de copii asistați de Asociația P.A.V.E.L

New Kopel Group l-a adus pe Moș Crăciun la peste 200 de copii asistați de Asociația P.A.V.E.L

New Kopel Group l-a adus pe Moș Crăciun la peste 200 de copii asistați de Asociația P.A.V.E.L
17 Dec 2015   •   11:39

Grupul New Kopel a îmbrăcat din nou haina lui Moș Crăciun și împreună cu Asociația P.A.V.E.L a organizat o acțiune caritabilă pentru cei peste 200 de copii, de la nou născuți și până la vârsta de 21 de ani, de care se ocupă Asociația.

Începând de anul trecut clienții și angajații New Kopel organizează cu prilejul sărbătorilor acțiuni menite să aducă un strop de bucurie copiilor din centre de plasament, orfanilor, celor cu nevoi speciale sau cu afecțiuni medicale severe. Și în acest decembrie haine călduroase, jucării și alte cadouri au fost rânduite de Moș pentru fiecare copil, conform vârstei și preferințelor.

Micuții au primit cu zâmbetul pe buze bucuria Crăciunului și au despachetat cu nerăbdare surprizele. „Acești copii sunt o inspirație pentru noi toți pentru că, în ciuda problemelor cu care se luptă încă de la această vârstă, au puterea de a râde și de a se bucura de lucrurile care contează. Mai important, de la ei învățăm să ne păstrăm speranța”, a declarat Hezi Shayb, CEO New Kopel Group.

În cursul acestei acțiuni de o zi New Kopel Group si Asociația P.A.V.E.L au vizitat mai multe spitale din București: Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu”, ”, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Marie Curie, Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Grigore Alexandrescu.

Compania organizează la nivel național, din 2014, două acțiuni anuale dedicate copiilor instituționalizați sau cu situații medicale dificile. Aceste proiecte sunt desfășurate prin intermediul diferitelor asociații și ONG-uri care au în grijă copii asistați social sau care suferă de anumite afecțiuni. În fiecare dintre aceste acțiuni sunt implicați direct angajațiiși clienți ai grupului, care participă activ prin voluntariat și susținere materială.

„Apreciem implicarea socială a New Kopel și sperăm ca acest parteneriat să devină unul pe termen lung, iar împreună să putem să aducem în fiecare an aceeași bucurie pentru copii”, a declarat Iuliana Ghidu, reprezentant al Asociației P.A.V.E.L.

Asociatia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătătirea vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, leucemie și anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informațional, psihologic, social și material copiilor, tinerilor bolnavi și familiilor lor. Fondată de părinții ai căror copii au trecut prin astfel de boli, asociația mobilizează coeziunea socială și instituțională pentru apărarea drepturilor pacienților bolnavi de cancer și este promotor pentru acțiuni de responsabilizare și empatie socială, comunitară, individuală sau instituțională.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close