Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Gorghiu: Există un singur competitor real pentru PNL în alegerile locale

Gorghiu: Există un singur competitor real pentru PNL în alegerile locale

Gorghiu: Există un singur competitor real pentru PNL în alegerile locale
10 Apr 2016   •   15:28

ALEGERI LOCALE 2016. Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminică, într-o conferinţă de presă la Braşov, că pentru alegerile locale liberalii nu vor face nici un fel de alianţă preelectorală cu alte partide, iar PSD rămâne singurul competitor real, informează Agerpres.ro.

"De altfel, decizia are o justificare foarte fermă. Pornind de la analizele pe care le avem noi în interiorul partidului, pornind de la realitatea din teren, pornind de la realitatea politică, nu avem nevoie să facem nici un fel de compromis cu nici un partid. PSD-ul ieşea din discuţie pentru că PSD-ul este în realitate singurul competitor politic real pe care PNL-ul îl are în această bătălie a alegerilor locale. Nu vreau să creadă un alt partid că ne uităm de sus la el. Exclus. Dar bătălia la locale se duce în doi. Dat fiind că este un singur tur de scrutin la alegerile locale în acest moment, să vedem ce se întâmplă săptămâna viitoare în procesul nostru în instanţă, dar în acest moment premiza este următoarea. Avem un tur de alegeri, ca atare există două mari forţe politice, PSD pe stânga şi PNL pe partea dreaptă. Am refuzat să facem orice fel de compromis cu partide balama", a explicat copreşedintele PNL. 

ALEGERI LOCALE 2016. Ea a adăugat că după alegerile locale, pentru parlamentare, discuţia se va purta în Biroul Politic Naţional la momentul oportun, adăugând că este prea devreme să se facă alte discuţii, însă poate fi spus oricum că PSD rămâne adversarul principal. 

ALEGERI LOCALE 2016. Alina Gorghiu a afirmat că şi pentru a face majorităţile la Consiliul Judeţean, la Consiliul Local Braşov, dar şi în celelalte consilii locale de la nivelul judeţului, decizia va fi luată de conducerea organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal (PNL), însă PSD-ul va fi scos din orice fel de ecuaţie. 

ALEGERI LOCALE 2016. Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au participat duminică, la Braşov, la lansarea candidaţilor acestei formaţiuni politice la funcţia de primar în cele 58 de localităţi ale judeţului. 

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close