Antena 3 CNN Actualitate LIVE TEXT - Forța noastră ești tu! Jurnaliștii și vedetele Antena 3, Antena 1, Antena Stars, Euforia TV și ZU s-au întâlnit cu telespectatorii lor

LIVE TEXT - Forța noastră ești tu! Jurnaliștii și vedetele Antena 3, Antena 1, Antena Stars, Euforia TV și ZU s-au întâlnit cu telespectatorii lor

LIVE TEXT - Forța noastră ești tu! Jurnaliștii și vedetele Antena 3, Antena 1, Antena Stars, Euforia TV și ZU s-au întâlnit cu telespectatorii lor
19 Feb 2016   •   18:00
Jurnaliștii și vedetele posturilor TV Antena 3, Antena 1, Antena Stars, Euforia și ZU s-au întâlnit astăzi cu telespectatorii în Piaţa Constituţiei. Timp de trei ore, jurnaliștii și vedetele celor cinci televiziuni pe care le îndrăgiţi şi le susţineţi au vorbit despre abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. 

Jurnaliștii Antena 3 au dorit pe această cale să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.

URMĂREȘTE LIVE ANTENA 3 AICI


UPDATE 20.12Şerban Nicolae: Dacă statul îşi permite să fie abuziv, şi alţi indivizi îşi vor permite să fie abuzivi

UPDATE 19.32Șerban Nicolae: Nu a fost nimic legal în acțiunea ANAF. Guvernul tehnocrat a dovedit că e mai slab decât unul politic

UPDATE 18.52Carmen Avram, cu lacrimi în ochi în Piaţa Constituţiei: În decembrie 1989, tatăl meu a căzut în genunchi în fața TV când regimul comunist a plecat

UPDATE 18.16
 Imagini impresionante din Piaţa Constituţiei. Ce au făcut oamenii, în semn de solidaritate cu trustul Intact

UPDATE 18.10
 Jurnaliștii și vedetele posturilor noastre de televiziune, împreună cu oamenii din Piața Constituției, i-au cântat LA MULȚI ANI, Irinei Loghin, care de ziua e a vrut să fie alături de Antena 3 în aceste momente grele.

UPDATE 12.00 
 
MARIUS PIELEANU: Presedintele in exercitiu are o reactie destul de clara si ferma in privinta abuzului care s-a facut...

Posted by Antena 3 - Breaking News on 19 Februarie 2016


UPDATE 11:50 
Jurnalistul Patrick André de Hillerin: România urii renaște sub ochii noștri


UPDATE 11.40 PAMFLET:
Adolf Hitler, despre abuzul ANAF împotriva Antena 3.

UPDATE
 11.20: Marele istoric român, academicianul Dinu C. Giurescu este alături de Antena 3.  ”Chiar daca nu pot ajunge maine in Piata Constitutiei, considerati ca sunt acolo cu dumneavoastra. Nu se poate sa ajungem din nou in dictatura!”, a spus academicianul.

UPDATE 11.02
 
Victor din Canada este alături de jurnaliștii de la Antena 3 Romania și are un mesaj pentru Mircea Badea chiar el:”O...

Posted by Antena 3 - Breaking News on 19 Februarie 2016


UPDATE 10.40 
Realizatorul emisiunii “Previziunile Zilei”, Sabina Iosub, a recunoscut că se așteaptă la o zi frumoasă, alături de telespectatorii Antena 3.

“Am obiceiul să spun că în familie petreci cele mai importante momente, că sunt cele bune, frumoase, sau că ai nevoie să simți prezența celui drag, când treci prin clipe mai grele. Astăzi o să îi vedem pe toți cei care ne iubesc, care ne respectă, care ne-au fost alături în acești ani.”, a spus Sabina Iosub.


UPDATE 10.00 Mai sunt câteva ore până la întâlnirea cu telespectatorii Antena 3, Antena 1 și Antena Stars. 
Pentru că se estimează un număr foarte mare de participanţi la întâlnirea cu vedetele Antena 3, cei care vor să ne fie alături sunt rugaţi să nu vină cu maşinile în zonă, pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia.


UPDATE 23.11 
 
Pentru ca vreau sa va cunosc si sa va multumesc ca imi sunteti aproape in fiecare zi, in ultimii 5 ani, va dau intalnire...

Posted by Mirela Vaida on 18 Februarie 2016


UPDATE 23:00
CRBL și Pepe se alătură jurnaliștilor de la Antena 3 și vedetelor de la Antena 1 și Antena Stars la ”FORȚA NOASTRĂ EȘTI TU!”

UPDATE 21:45
 
MARINELA TEPUS, director Teatrul Nottara: Declaratia presedintelui Iohannis mi se pare în primul rând normală şiaş vrea...

Posted by Antena 3 - Breaking News on 18 Februarie 2016


UPDATE 20:50:
 PRINTEAZĂ POSTERUL Antena 3 e și aici! și vino cu el în Piața Constituției!



UPDATE 20:30
 
Vine și CATRINEL DUMITRESCU!"Mie mi s-a părut o reacţie absolut normală şi de bun-simţ. Declaraţia a fost pe sufletul...

Posted by Antena 3 - Breaking News on 18 Februarie 2016


UPDATE
 20:00

 
CRBLvine la Forța noastră ești tu! Haideți să ne întâlnim din nou, să fim împreună, să fim puternici! : Eu sunt un liber...

Posted by Antena 3 - Breaking News on 18 Februarie 2016


UPDATE 17.01.
 Vedetele Antenei Group si Antenei 3 vor fi prezente maine la întalnirea cu telespectatorii, "Forta noastra esti tu". Dan Capatos, Pepe, Mirela Boureanu Vaida, Cristian Brancu, Andrei Stefanescu, George, Mirela Voicu, Mihaela Barzila, Sabina Iosub, Maria Coman, Nadina Câmpean, Catalina Porumbel, Mihai Gadea, Mircea Badea, Adrian Ursu, Radu Tudor, Dana Grecu, Alessandra Stoicescu sunt doar cateva dintre numele care vor fi prezente in Piata Constitutiei.

UPDATE 16:59.  MIRCEA DIACONU: Pentru mine, declaratia presedintelui Iohannis a fost usor socanta. O reactie absolut normala in cuvinte, dar a doua reactie a mea a fost sa ma intreb de fapt, cine conduce Romania, daca o astfel de miscare se poate face, cum a facut ANAF, fara un agreement de la un nivel suficient de inalt? Ori daca presedintele spunea ca nu stia de lucru asta, sau ca nu e de acord cu el, sau ca primul ministru nu stia, si l-a surprins si pe dansul, atunci intrebarea mea este cine conduce Romania, cine poate sa dea stfel de ordine in afara afara avizului presedintelui si primului-ministru?

Mii de mesaje de susţinere pentru Antena 3. Oamenii condamnă abuzul ANAF şi spun că vor ieşi în stradă

Mii de români din Capitală, dar şi din alte oraşe ale ţării şi-au anunţat deja prezenţa în Piaţa Constituţiei, prin mesaje sau e-mail-uri. Pentru că se estimează un număr foarte mare de participanţi la întâlnirea cu vedetele Antena 3, cei care vor să ne fie alături sunt rugaţi să nu vină cu maşinile în zonă, pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia.

Abuzurile împotriva Antena 3 sunt taxate la Bruxelles. Europarlamentarii străini sunt şocaţi

Abuzurile împotriva Antena 3 au fost taxate şi la Bruxelles. Importanţi membri ai Parlamentului European cer Guvernului Cioloş să respecte şi să protejeze drepturile de exprimare care nu trebuie să existe doar pe hârtie.

Aceştia susţin că Executivul trebuie să facă un pas înapoi şi să rezolve problema astfel încât să nu fie afectată democraţia.

Europarlamentarii străini sunt şocaţi de atacul fără precedent la care a fost supus trustul Intact. Aceştia au criticat dur modul în care angajaţii de la Fisc au anunţat evacuarea celor cinci televiziuni.

Prima reacție a președintelui Klaus Iohannis în cazul Antena 3: Libertatea de exprimare nu poate fi suprimată

Și președintele României Klaus Iohannis a criticat acțiunea în forță a inspectorilor ANAF care au descins la sediile Intact Media Group. Șeful statului a afirmat, miercuri, că abordarea ANAF în cazul televiziunilor Antena Group este "heirupsită" și "nepotrivită".

Întrebat despre acțiunea ANAF, Klaus Iohannis a declarat: "Eu cred că ați ajuns într-o situație neplăcută și inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puțin nepotrivită, dacă nu discutabilă".

Președintele a constatat, din discuții pe care le-a avut, că există deschidere la factorii de decizie în acest caz. „În fine, am constatat, din discuții pe care le-am avut, că există deschidere la factorii de decizie și se pot găsi soluții convenabile”.

Dacian Cioloș: Condamn modul în care ANAF a acționat în cazul evacuării Antenelor

Dacian Cioloș a vorbit, miercuri, în plenul Senatului, despre situația sediilor televiziunilor din trustul Intact. Premierul a declarat că a cerut noii conduceri ANAF să reanalizeze modul în care își desfășoară activitatea, astfel încât atitudinea agenților să fie una de respect față de cetățeni și față de contribuabili.

„Am cerut conducerii ANAF să reanalizeze modul în care se raportează la contribuabil în exercitarea atribuțiilor lor. Reprezentanții instituțiilor statului nu trebuie să aibă o atitudine de intimidare sau represivă”, a mai precizat premierul.

Mihai Gâdea: Este ceva fără precedent

Antena 3 riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de luni.


„Este ceva fără precedent. Este realmente imposibil să muți un post de televiziune în cinci zile, să muți cinci posturi de televiziune în cinci zile. Este absolut imposibil”, a explicat Mihai Gâdea.

Fii solidar cu Antena 3! Ce trebuie să faci azi ca să vadă toată țara că ești alături de noi


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close