Antena 3 CNN Be EU Ursula von der Leyen, decizia momentului după protestele fermierilor din Europa

Ursula von der Leyen, decizia momentului după protestele fermierilor din Europa

Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene, va anunța, în cadrul unei conferinţe, deciziile luate după protestele fermierilor din Europa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Ian 2024   •   11:27

Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene, a vorbit în cadrul unei conferințe, astăzi, în Parlamentul European de la Strasbourg. Sunt subiecte extrem de importante pe ordinea de zi, inclusiv protestele fermierilor din România, dar și din alte state europene vor fi luate în discuție și se vor căuta soluții pentru revendicările acestora.

”Am promis să protejăm statul de drept în Uniunea Europeană, cu o atitudine echitabilă față de toate statele membre și aceasta a fost prioritatea Comisiei mele.

De aceea, această comisie a creat raportul anual privind statul de drept și a utilizat toate instrumentele disponibile pentru a proteja atât valorile, cât și instituțiile financiare ale Uniunii Europene.

Obiectivul nostru a fost întotdeauna să promovăm reformele în statele memebre, pentru ca acestea să poată să îmbunătățească viața fiecărui cetățean european”, a spus Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene.

×
Subiecte în articol: Ursula von der Leyen
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close