Antena 3 CNN Be EU Eurodeputatul Eugen Tomac: "Există mari disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte sistemul de securitate la nivelul UE"

Eurodeputatul Eugen Tomac: "Există mari disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte sistemul de securitate la nivelul UE"

Europarlamentarul Eugen Tomac declară că "există mari disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte sistemul de securitate şi de siguranţă publică la nivelul întregii Uniuni Europene".

Eurodeputatul Eugen Tomac: "Există mari disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte sistemul de securitate la nivelul UE"
Sursa foto: Be EU/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Oct 2023   •   17:09

Eugen Tomac a mai spus la "Be EU", în direct din Strasbourg, că este nevoie ca autorităţile să ajute Israelul "însă deciziile nu trebuie să escaladeze şi mai mult lucrurile".

"Este nevoie să ne implicăm, să ajutăm Israelul să treacă peste acest şoc, dar deciziile nu trebuie să escaladeze şi mai mult lucrurile. E legitimă abordarea Israelului de a răspunde pe măsură însă mare grijă la cetăţenii nevinovaţi care vor avea de suferit şi deja se simte acest lucru".

Potrivit lui Eugen Tomac, Uniunea Europeană trebuie să îi sprijine pe cei care aşteaptă ajutoare în această criză umanitară.

Eugen Tomac a vorbit în direct din Strasbourg, la "Be EU", şi despre felul în care România implementează PNNR. "Este important să ţinem ritmul evoluţiilor europene benefice pentru toţi românii", a spus el.

Prioritatile Parlamentului European

Europarlamenrarul Eugen Tomac, in direct din Strasbourg.

Publicată de Be EU pe Marţi, 17 octombrie 2023

Evident că totul poate fi îmbunătăţit însă am ajuns în acest punct fiindcă nu am fost capabili să ne ţinem de un calendar asumat, declară eurodeputatul Eugen Tomac.

"Sper să reuşim să deblocăm situaţia prin care trecem în prezent şi e nevoie de voinţă politică şi pentru legea pensiilor şi legea salarizării unitare şi alte domenii unde din păcate România e restantă", a mai spus Tomac, adăugând că riscăm să pierdem banii din PNRR şi asta ar însemna o tragedie.

Dacă nu se va finaliza acordul pe PNRR riscăm să ne transformăm într-o ţară cu şantiere şi nimic mai mult, a concluzionat el.

×
Subiecte în articol: be EU Sabina Iosub eugen tomac
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close