Un bătrânel s-a apropiat timid de soția sa, aflată pe patul de spital, și a luat-o de mână. Povestea uluitoare din spatele unei imagini emoționante

Bătrânelul s-a apropiat timid de soția sa, aflată pe patul de spital. Femeia este bolnavă și nu mai poate comunica și nici înțelege. Dar au un alt mod de a se înțelege.

Arthur și Maria Jacobs, unul dintre cele mai în vârstă cupluri din Statele Unite, au sărbătorit recent 80 de ani de căsătorie. Întâlnirea emoționantă dintre cei doi bătrânei a fost filmată de nepotul lor, Gabe Jacobs, un regizor.

Gabe și-a întrebat bunica dacă îl recunoaște pe soțul său de 105 ani. Bătrânul a luat-o atunci de mână, iar Marcia, 100 de ani, care făcea eforturi uriașe ca să poată spune: „Bună”, a sărutat-o, semn că l-a recunosct pe omul iubit.

„Bunicul nu și-a pierdut speranța și a încercat din nou, i-a spus că o iubește, că a iubit-o 80 de ani, iar asta însemnă mult timp”, a povestit Gabe.
Cuplul s-a cunoscut pe când erau studenți la Universitatea din Wisconsin. S-au căsătorit înainte de a izbucni Al Doilea Război Mondial.

„Arthur este încă îndrăgostit de Marcia și este atât de trist că ea nu mai poate comunica”, a povestit bărbatul, potrivit smalljoys.tv.