Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Ramona Ioana Bruynseels (PPU-SL), interpretare inedită a cântecului "Doamne, ocroteşte-i pe români!"

Ramona Ioana Bruynseels (PPU-SL), interpretare inedită a cântecului "Doamne, ocroteşte-i pe români!"

Ramona Ioana Bruynseels, candidată la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, cea care deschide lista la Senat în Bucureşti pentru PPU-SL, a fost surprinsă într-o ipostază inedită, în timp ce interpreta cântecul "Doamne, ocroteşte-i pe români".

Ramona Ioana Bruynseels (PPU-SL), interpretare inedită a cântecului "Doamne, ocroteşte-i pe români!"
de Georgiana Adam    |    30 Noi 2020   •   15:10

Într-un clip video electoral, candidata PPU-SL la Senatul României a interpretat celebrul cântec "Doamne, ocroteşte-i pe români".

"Credinţa şi patriotismul sunt două calităţi de bază ale poporului nostru care trebuie să revină în lumină mai mult ca niciodată. Pe ură şi pe dezbinare, nu ai cum să construieşti un proiect de ţară viabil. 6 decembrie este, din nou, un moment de cotitură pentru poporul nostru. Trebuie să dovedim că suntem uniţi, să ieşim la vot, şi să le arătăm credinţa noastră în România", a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels este absolventă a Universității Harvard, Școala de Guvern John F. Kennedy, specializarea Management în Administrație Publică. Ea a fost distinsă cu două premii speciale de către Harvard Kennedy School pentru excelență academică și contribuție deosebită la comunitatea Harvard.

Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit în mai 2019 cu Dominic Bruynseels, fostul președinte al băncii First Bank şi au împreună două fetițe.

În iunie 2019, Bruynseels a fost desemnată candidat la alegerile prezidenţiale, de cei peste 700 de delegaţi prezenţi la congresul Partidului Puterii Umaniste (PPU).

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels PPU-SL
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close