Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Călin Popescu Tăriceanu, după fuziunea cu PRO România: Nu vreau să vă vindem iluzii

Călin Popescu Tăriceanu, după fuziunea cu PRO România: Nu vreau să vă vindem iluzii

Călin Popescu Tăriceanu, co-președintele PRO România Social Liberal după fuziunea partidului său, ALDE, cu partidul condus de Victor Ponta, a explicat, la congresul de fuziune, planul pe care îl are pentru anii ce urmează.

Călin Popescu Tăriceanu, după fuziunea cu PRO România: Nu vreau să vă vindem iluzii
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    08 Noi 2020   •   19:20

"Victor (n.r. Victor Ponta) v-a prezentat programul economic și programul anticriză. Nu vreau să vă vindem iluzii! Știm ce avem de făcut pentru 2021 și după aceea.

Vă spun că, în primul rând, așa cum ați văzut, prioritățile noastre sunt să îi protejăm, la nivel de persoană fizică pe cei care au nevoie, pentru a nu rămâne nimeni în spate, a nu rămâne nimeni în urmă și trebuie să ajutăm companiile românești să depășească criza economică.

Vă dați seama că vom reuși acest lucru nu închizând tot ce se poate așa cum face Orban împreună cu Iohannis. Adică, ei văd că închid școli, piețe, spitale, comunități, firme. Nu! Trebuie să deschidem totul, copiii să meargă la școală și noi să mergem la muncă.

Pentru că nu există altă cale să înfrângem pandemia cu care ne luptăm. În final, trebuie să înțelegem următorul lucru: în această bătălie nu avem decât o singură posibilitate, să ne dăm învinși de acest coronavirus, și cred că nu această este soluția, sau din contră să ieșim în această confruntare învingători, depășind dificultățile.

Călin Popescu Tăriceanu, la fuziunea ALDE-PRO România: Acesta este motivul pentru care ne-am unit!

Și să știți că țara asta, România, a mai trecut în decursul istoriei prin dificultăți. Vă readuc aminte ce s-a întâmplat în Primul Război Mondial, când România era ocupată în proporție de două treimi de trupele germane și totuși, în final, am ieșit învingători și după război s-a creat România Mare.

România mare, România prosperă, România demnă, România independentă s-a clădit după ce au fost depășite dificultăți importante, majore.

Cred că și noi trebuie să facem același lucru. Toți, împreună! Avem și cu ce, avem și cu cine. Pentru că Victor Ponta a fost prim-ministrul care a scos România din marasmul economic. Victor ne poate conduce acum în lupta împotriva austerității promovate de cuplul Iohannis-Orban.", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close