Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Ionuț Stroe, la lansarea candidaturii lui Daniel Băluță: ”Sunt convins că va obține din nou votul cetățenilor”

Ionuț Stroe, la lansarea candidaturii lui Daniel Băluță: ”Sunt convins că va obține din nou votul cetățenilor”

Liderul PNL Sector 4 Ionuţ Stroe a declarat, la lansarea candidaturii lui Daniel Băluță, că este convins de faptul că actualul primar al Sectorului 4 va reuși să obțină încă un mandat.

Ionuț Stroe, la lansarea candidaturii lui Daniel Băluță: ”Sunt convins că va obține din nou votul cetățenilor”
Sursa foto: Facebook/ Ionuț Stroe
de Andreea Ştefan    |    24 Apr 2024   •   19:17

”Primul patinoar construit de la 0 în București în ultimii 70 de ani este încă un succes al administrației Sectorului 4. Aici am participat azi la lansarea candidaturii lui Daniel Băluță și a listei de consilieri liberali și social-democrați.

Sunt convins că va obține din nou votul cetățenilor, pentru că este un primar al investițiilor, al proiectelor, cu o viziune mult asemănătoare, dacă n-aș spune identică cu cea pe care noi, liberalii, încercăm s-o promovăm. Am mai spus-o și o repet, Daniel Băluță este cel mai liberal primar social-democrat, iar investițiile vorbesc de la sine!

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini de la lansarea candidaturii lui Daniel Băluță și inaugurarea patinoarului din Sectorul 4.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Personal, consider că investițiile pentru sport sunt vitale și aș vrea să vedem mii de copii care se antrenează pe Patinoarul "Berceni Arena", mii de copii inițiați în sport și în valorile pe care acesta le promovează: spirit de echipă, fair play și respect. Asta înseamnă copii mai sănătoși, mai bine educați și, de ce nu, viitori campioni.

La sectorul 4 PNL și PSD au un parteneriat solid, bazat pe un deziderat comun al marilor proiecte. Este nevoie de coeziune politică pentru marile proiecte și PNL Sector 4 va fi un partener ferm”, a transmis Ionuț Stroe pe pagina sa de Facebook.

Primul patinoar construit de la 0 în București în ultimii 70 de ani este încă un succes al administrației Sectorului 4....

Publicată de Ionuț Stroe pe Miercuri, 24 aprilie 2024

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: patinoar ionut stroe
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close