Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicoleta Pauliuc (PNL): "Oamenii s-au săturat de lupte politice sterile, avem ocazia să facem o campanie bazată pe speranță"

Nicoleta Pauliuc (PNL): "Oamenii s-au săturat de lupte politice sterile, avem ocazia să facem o campanie bazată pe speranță"

Nicoleta Pauliuc, senator PNL, a declarat, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL la Dâmboviţa, că "oamenii s-au săturat de lupte politice sterile", iar politicienii au acum şansa la o "campanie bazată pe speranţă".

Nicoleta Pauliuc (PNL): "Oamenii s-au săturat de lupte politice sterile, avem ocazia să facem o campanie bazată pe speranță"
Sursa foto: Facebook | Nicoleta Pauliuc
de Georgiana Adam    |    25 Apr 2024   •   09:46

"La alegerile locale din 2024, mai mult ca niciodată, oamenii vor vota acei candidaţi care oferă speranţă, care creează entuziasm, care sunt capabili să adune la un loc cât mai multă energie pozitivă. L-am auzit pe preşedintele Nicolae Ciucă spunând un lucru în care cred cu toată fiinţa mea: noua realitate politică ne dă ocazia unei campanii pozitive, bazate pe speranţă.

Sigur că e nevoie să vorbim de  geopolitică, de securitate, de creștere economică şi de modele de taxare. Dar oamenii vor să audă ce soluții avem la problemele care le afectează viaţa în mod direct în fiecare zi. Este important ca, în PNL, să găsim răspuns la strigătul de ajutor legat de consumul de droguri. Este important ca noi, femeile liberale, să venim cu soluții pentru protejarea copiilor în fața unei molime relativ recente dependența de ecrane și de social media.

Venind în Dâmboviţa dinspre Ilfov, unde sunt senatoare, am avut un sentiment destul de ciudat: chiar dacă judeţul este aproape de Bucureşti şi chiar dacă zona este fermecătoare, Dâmboviţa nu s-a dezvoltat atât de bine pe cât m-aş fi aşteptat. Știți ce lipsește în Dâmboviţa, Târgovişte, Moreni, Fieni şi în celelalte localităţi ale judeţului? Primari și consilii liberale. Dacă mergi prin Ilfov, Bihor, Cluj, Braşov, Arad, acolo unde există administraţii liberale, vezi cu ochiul liber că s-a dezvoltat infrastructura şi calitatea vieţii oamenilor se îmbunătăţeşte", a transmis Nicoleta Pauliuc.

Foarte onorată să particip la evenimentul de lansare a candidaţilor Partidului Naţional Liberal #PNL pentru alegerilor...

Publicată de Nicoleta Pauliuc pe Miercuri, 24 aprilie 2024

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: Nicoleta Pauliuc PNL alegeri locale 2024
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close