Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicolae Ciucă, prima reacţie după retragerea lui Cătălin Cîrstoiu: ”Șansele PNL sunt date de profilul candidatului”

Nicolae Ciucă, prima reacţie după retragerea lui Cătălin Cîrstoiu: ”Șansele PNL sunt date de profilul candidatului”

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a avut prima reacţie publică, după ce coaliţia PSD-PNL a decis retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti şi desemnarea lui Sebastian Burduja drept candidat al PNL pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

de Laura Dinu    |    23 Apr 2024   •   12:04

Noul candidat la Primăria București, din partea Partidului Național Liberal, este Sebastian Burduja

”Să nu credeți că luam o decizie fără să vorbesc cu dumnealui. Este absolut normal ca, înainte de a anunța numele, să avem o discuție. 

Am discutat cu Sebastian Burduja înainte de a lua decizia finală și am hotărât să mergem cu dumnealui”, a declarat Nicolae Ciucă.

”Șansele Partidului Național Liberal sunt date de profilul candidatului. Vine de pe funcția de ministru, este opțiunea care dă speranță celor care nu s-au hotărât până acum, pentru că există un segment de electorat nehotărât și poate să își prezinte programul pentru Primăria Capitalei ca un nou intrat în această competiție, având la îndemână activitatea unui primar în funcție, sau a celorlalți candidați care au fost deja primari”, mai spune liderul PNL. 

Dacă are șanse sau nu să câștige în fața Gabrielei Firea, Nicolae Ciucă este de părere că ”asta va decide electoratul”. 

Reacția vine după ce coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea - PSD și Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide.

Sebastian Burduja a fost întrebat, marți, dacă își dorește această candidatură. ”Totdeauna am pus interesul oamenilor mai presus de interesul meu”, a răspuns el.

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close