Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Marcel Ciolacu: "Candidatul PSD-PNL la Primăria Bucureşti este, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu. Înţeleg campania, dar haideţi să fim corecţi"

Marcel Ciolacu: "Candidatul PSD-PNL la Primăria Bucureşti este, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu. Înţeleg campania, dar haideţi să fim corecţi"

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei este în acest moment Cătălin Cîrstoiu, spune președintele PSD, Marcel Ciolacu.

de Milena Niță    |    20 Apr 2024   •   15:21

"Candidatul în acest moment este Cătălin Cîrstoiu. Am spus foarte clar că luni vom face o coaliție. 

Am vorbit prin WhatsApp cu domnul Cîrstoiu, o să vorbesc și telefonic mai târziu", a răspuns Marcel Ciolacu, sâmbătă, la o întrebare legată de candidatura lui Cătălin Cîrstoiu.

Președintele PSD s-a declarat "ferm convins" că bucureștenii vor alege varianta "cea mai bună".

"Vă pot spune cu certitudine că Alianța PSD - PNL la Primăria Generală a Capitalei va avea un candidat unic. În acest moment avem un candidat unic (...).

Înţeleg campania, dar domnul Cîrstoiu nu e un criminal. E un medic de excepţie, e un decan la UMF, un om care şi-a construit şi şi-a clădit profesional tot ce se poate, este solicitat şi în România şi în străinătate pentru operaţii, nu face operaţii simple, haideţi să fim corecţi.

Am înţeles, a fost la o clincă. Dar lucrurile acestea le vom lămuri în cadrul coaliţiei (...).

Eu ştiu o persoană care e incompatibilă: Clotilde Armand. E trimisă în judecată pentru incompatibilitate. 

Eu nu am văzut o decizie la domnul Cîrstoiu. Dacă ANI are document, să rezolve", a declarat, sâmbătă, premierul Marcel Ciolacu.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close