Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Gabriela Firea: ”Mulțumesc pentru încredere! Voi lupta pentru dreptul bucureștenilor la o viață mai bună, într-un oraș civilizat!”

Gabriela Firea: ”Mulțumesc pentru încredere! Voi lupta pentru dreptul bucureștenilor la o viață mai bună, într-un oraș civilizat!”

Gabriela Firea a avut prima reacție după ce coaliția a decis să meargă cu candidați separați la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Gabriela Firea: ”Mulțumesc pentru încredere! Voi lupta pentru dreptul bucureștenilor la o viață mai bună, într-un oraș civilizat!”
Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
de Laura Dinu    |    23 Apr 2024   •   12:19

Gabriela Firea este noul candidat susținut de Partidul Social Democrat pentru Primăria Generală a Capitalei, după ce coaliția a decis să îl retragă pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursă. 

”Mulțumesc pentru încredere!

Împreună vom lupta pentru dreptul bucureștenilor la o viață mai bună, într-un oraș civilizat.

Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei.

Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială.

PSD și PNL vor avea candidați separați și vor renunța la medicul Cătălin Cîrstoiu, au declarat surse din interiorul coaliției pentru Antena 3 CNN.

Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea - PSD și Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide, anunță sursele. 

⁠Cei doi candidați nu se vor ataca în campanie, ci vor avea o campanie constructivă, centrată pe soluții pentru București, au adăugat acestea.

⁠Candidații pe sectoare rămân comuni, la fel și listele de consilii locale. Este o situație similară cu deciziile luate pentru Bacău și Brașov, au precizat sursele.

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea alegeri locale 2024
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close