Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Cătălin Cîrstoiu ar urma să se retragă din cursa pentru Primăria Bucureşti - surse. Numele celor care l-ar putea înlocui

Cătălin Cîrstoiu ar urma să se retragă din cursa pentru Primăria Bucureşti - surse. Numele celor care l-ar putea înlocui

Medicul Cătălin Cîrstoiu ar urma să se retragă din cursa pentru Primăria Bucureşti, potrivit unor surse guvernamentale.

de Cătălina Mănoiu    |    20 Apr 2024   •   09:35

Conform surselor Antena 3 CNN, luni va avea loc o ședință de coaliție la care se va decide dacă rămâne medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD pentru Primăria Bucureşti.

Cert este că până acum ambele partide au căutat soluții alternative astfel încât să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu. 

Sunt tensiuni între PNL, PSD și Cătălin Cîrstoiu, pentru că premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a cerut în repetate rândul lui Cîrstoiu să iasă public şi să țină această conferință. 

Surse apropiate premierul lui spun că în momentul în care Cătălin Cîrstoiu a ieșit public și a explicat ce i se reproșează este unul tardiv. 

Prin urmare, cei din PSD și-ar fi pierdut încrederea în Cătălin Cîrstoiu și ar căuta un alt candidat.

Marcel Ciolacu spunea public faptul că nu este loc pentru un candidat independent și că dacă va fi înlocuit Cătălin Cîrstoiu, el va fi înlocuit de un alt candidat comun, decis de PNL și PSD.

S-au discutat mai multe variante. Spre exemplu, Robert Negoiță a discutat cu conducerea PNL, s-a oferit să fie candidatul pentru Primăria Capitalei, însă cei din PNL nu au luat o decizie fără Marcel Ciolacu.

Ciolacu a declarat public că mai degrabă Robert Negoiţă ar trebui să rămână la Sectorul 3.

În PNL, au fost vehiculate numele lui Sebastian Burduja și Rareș Bogdan pentru această funcție, însă decizia finală va fi luată luni.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close