Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Bucureşti: "Viaţa mea este una liberală. Am găsit în Nicolae Ciucă un sprijin real"

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Bucureşti: "Viaţa mea este una liberală. Am găsit în Nicolae Ciucă un sprijin real"

Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Bucureşti, a declarat că, mai degrabă, "viaţa sa este una liberală", dar şi că a găsit în preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, "un sprijin real în a construi un oraş modern".

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Bucureşti: "Viaţa mea este una liberală. Am găsit în Nicolae Ciucă un sprijin real"
Sursa foto: Facebook | Cătălin Cîrstoiu
de Georgiana Adam    |    08 Apr 2024   •   19:23

"Viaţa mea este una liberală. Este o viaţă dedicată unei activităţi liberale. Voi putea să fac din Bucureşti un oraş aşa cum trebuie să fie el", a declarat, astăzi, dr. Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Bucureşti.

Medicul a mai precizat că Sectorul 4 din Bucureşti "este un sector frumos, datorită unui primar care a făcut acest lucru".

"Mă gândeam cum ar fi să fie un Bucureşti fără şobolani, un Bucureşti cu proiecte mari, de anvergură. Capitala României reprezintă o viziune naţională. Mă gândeam cum ar fi să mergem într-un parc curat, cum ar fi să trăieşti într-un oraş fără droguri, un oraş precum Berlin. Cum ar fi să avem un Bucureşti în care primarul să comunice cu oamenii? Vă promit solemn că voi face să fie posibil! Dar acest lucru nu este posibil fără dumneavoastră.

Va urma o perioadă grea, de multă muncă. Vreau să vă spun că în domnul preşedinte Nicolae Ciucă am găsit un sprijin real în a construi un oraş modern", a mai declarat Cătălin Cîrstoiu.

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close