Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Băutura care luptă cu gastrita. Lidia Fecioru: "Ea curăţă stomacul și el va produce apoi un suc gastric normal"

Băutura care luptă cu gastrita. Lidia Fecioru: "Ea curăţă stomacul și el va produce apoi un suc gastric normal"

O băutură banală şi ieftină ne-ar putea ajuta în lupta cu gastrita, aciditatea din stomac şi eliminarea mirosului din gură, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Băutura care luptă cu gastrita. Lidia Fecioru: "Ea curăţă stomacul și el va produce apoi un suc gastric normal"
Sursa foto: pixabay/antena3.ro
de Georgiana Adam    |    07 Oct 2023   •   19:30

Un pahar cu apa caldă băut dimineaţa pare să ţină la distanţă gastrita, dacă apoi stăm şi întinşi câteva minute pe partea dreapta. 

"Mă gândeam că vine perioada de toamnă și foarte multă lume suferă de gastrită, o hiperaciditate. 

Există gastrita atrofică foarte puternică și cei care au această problemă ar fi bine să-și înceapă dimineața cu o cană sau cu un pahar de apă caldă, nu călâie, ci caldă, ca atunci când bem un ceai.

Trebuie să fie apă curată, caldă, fără nimic în ea și apoi să mai avem posibilitatea să stăm întinşi încă 10 minute pe partea dreapta. 

Citeşte şiCeaiul care ajută digestia şi este antibacterian. Lidia Fecioru: "E o minune pentru organism"

Această apă caldă va ajuta stomacul să fie curățat de acea mucoasă acidă care se creează peste noapte și atunci stomacul nostru va începe să producă un suc gastric normal. 

Putem face această procedură o perioadă mai lungă, pentru că ea ne va ajuta foarte mult și la digestie și la mirosul neplăcut din gură care apare dimineaţa. 

Şi acest miros vine tot din cauza hiperacidității stomacale", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close