Antena 3 CNN Actualitate O vloggeriță din Spania a filmat palatele romilor din România. "Fiecare nivel de acoperiș, un milion de euro. Această familie are șase"

O vloggeriță din Spania a filmat palatele romilor din România. "Fiecare nivel de acoperiș, un milion de euro. Această familie are șase"

O vloggeriță din Spania a filmat palatele romilor din România și a publicat imaginile pe TikTok.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Sep 2023   •   13:35

Dana Lucia Sandoval are peste 660.000 de urmăritori pe TikTok. Vloggerița a postat recent un videoclip în care arată mai multe palate ale romilor dintr-o localitate din România.

Videoclipul a devenit rapid viral, atrăgând mii de vizualizări și sute de comentarii.

Vloggerița spune că fiecare nivel de acoperiș înseamnă că familia respectivă deține un milion de euro.  

@danalucia.s Así viven los gitanos en casas extravagantes o mejor dicho castillos #rumania #rumania?? #gitano #gitanos #gitanos❤️ #curiosidades #curioso #danalucia #crevoo #costumbresgitanas #gitanostiktok ♬ sonido original - danaluciasandoval

Citeşte şi: Străinii care demontează prejudecățile despre români: "Mă gândeam că dacă ieși din Capitală vei da peste căruțe"

"Acestea sunt casele extravagante ale țiganilor români. Iar acest oraș este renumit pentru că mulți țigani trăiesc aici. Oamenii spun că acoperișul îți arată cât de bogată este familia. Acestea nu sunt case normale.

Un nivel de acoperiș este echivalentul a un milion de euro. Două acoperișuri echivalează cu două milioane de euro.

De exemplu, acoperișul albastru are șase niveluri. Deci acea familie are șase milioane de euro", spune vloggerița.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close