Antena 3 CNN Actualitate Vicepremierul Grindeanu, mărturie despre ce s-a întâmplat în biroul DNA | "Anumite lucruri trebuie făcute"

Vicepremierul Grindeanu, mărturie despre ce s-a întâmplat în biroul DNA | "Anumite lucruri trebuie făcute"

Vicepremierul Sorin Grindeanu, a vorbit, miercuri, la Antena 3 CNN, despre tragedia de la Complexul Energetic Oltenia, spunând că nu ar avea importanţă culoarea politică dacă s-ar dovedi vina vreunui titular de minister.

Vicepremierul Grindeanu, mărturie despre ce s-a întâmplat în biroul DNA | "Anumite lucruri trebuie făcute"
Sursa foto: Facebook | Sorin Grindeanu
de Ştefan Petrică    |    18 Ian 2023   •   17:02

Vicepremierul Sorin Grindeanu a fost întrebat dacă Virgil Popescu ar trebui demis din funcţie în urma tragediei din Oltenia.

Acesta nu a oferit un răspuns clar, spunând că : "Anumite lucruri trebuie făcute, dar ţin de competenţa Primului Ministru, iar eu am încredere în el" a declarat Grindeanu pentru Antena 3 CNN. 

În legătura cu faptul că a fost audiat ca martor la DNA în dosarul de corupție al directorului CFR SA, vicepremierul a declarat că a fost chemat în calitate de martor, şi "nu este prima dată când sunt citat, am mai fost la alte procese ca martor".

În cazul OMV şi dacă acesta va plăti taxa de solidaritate, vicepremierul a declarat că "ANAF-ul trebuie să spună la ce prag se înscrie OMV-ul şi apoi mai trebuie nişte explicaţii din partea celui care a fost prezent în momentul în care s-a adoptat directiva la nivel European, şi anume, Ministrul Energiei. 

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu declaraţii
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close