Antena 3 CNN Actualitate El este Valentin, singurul român care a fost la extravaganta petrecere din India. Mark Zuckerberg și Bill Gates, pe lista invitaților

El este Valentin, singurul român care a fost la extravaganta petrecere din India. Mark Zuckerberg și Bill Gates, pe lista invitaților

Weekendul trecut a avut loc petrecerea de nuntă a fiului celui mai bogat om din India, unde a fost prezent și românul Valentin Luca.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2024   •   09:47

Valentin Luca, unul dintre cei mai apreciați barmani internaționali, a fost singurul român prezent la petrecerea celui mai bogat om din India, acolo unde a făcut senzație în fața miliardarilor planetei.

Românul, multiplu campion al jongleriilor cu sticle și pahare, în spatele unui bar, a întreținut invitații.

În GALERIEA FOTO puteți urmări mai multe imagini cu Valentin Luca.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În anul 2012, el a câștigat concursul "Roadhouse World Flair ”din Londra, obținând titlul de cel mai bun barman din lume, dar și marele premiu de 10.000 de lire.

Bill Gates, Ivanka Trump și Mark Zuckerberg sunt câțiva dintre cei peste o mie de oameni care au participat la petrecerea care a ținut trei zile.

Viitorul mire este fiul celui mai bogat om din Asia. 130 de zboruri au fost deviate de pe un aeroport indian pentru a face loc tuturor invitaților, iar Rihanna a primit un onorariu de peste 7 milioane de dolari pentru a cânta. Nunta va avea loc în iulie, după logodna care a costat, conform estimărilor, peste 140 de milioane de euro.

Iulia Vântur nu a fost alături de starul de la Bollywood, așa cum mulți s-ar fi așteptat.

În timp ce Salman Khan dansa la petrecerea de nuntă din India, Iulia Vântur se afla în România.

Costurile întregului eveniment ar fi de aproximativ 140 de milioane de lire sterline și se zvonește că doar contractul de catering a fost 20 de milioane de lire sterline.

×
Subiecte în articol: India petrecere roman
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close