Antena 3 CNN Actualitate Un român se află printre victimele atacului din Munchen

Un român se află printre victimele atacului din Munchen

Un român se află printre victimele atacului din Munchen
21 Oct 2017   •   17:26

Un român se află printre persoanele rănite uşor sâmbătă, la Munchen, de un bărbat înarmat cu un cuţit, care a fugit de la faţa locului.

Conform unui comunicat transmis AGERPRES de Ministerul Afacerilor Externe, Consulatul General al României la Munchen urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de incidentul produs sâmbătă, în oraşul german Munchen, şi a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre persoanele afectate.

"Potrivit datelor comunicate de autorităţile locale, printre victimele incidentului se află şi un cetăţean român. Acesta a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri medicale în regim ambulatoriu. Consulatul General al României la Munchen menţine cazul în atenţie şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară", precizează sursa citată.

Mai multe persoane au fost rănite uşor sâmbătă dimineaţa la Munchen (sudul Germaniei) de un bărbat înarmat cu un cuţit, care a fugit de la faţa locului, a anunţat poliţia, după cum a relatat AFP. 'Nu a fost constatată nicio rană fatală la victime', a precizat poliţia pe contul de Twitter.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close