Antena 3 CNN Actualitate Un preot rupe tăcerea. Mărturii halucinante despre episcopul de Huși. „Lucra profesionist. Urmărea copii săraci”

Un preot rupe tăcerea. Mărturii halucinante despre episcopul de Huși. „Lucra profesionist. Urmărea copii săraci”

Un preot rupe tăcerea. Mărturii halucinante despre episcopul de Huși. „Lucra profesionist. Urmărea copii săraci”
de S.T.    |    21 Iul 2017   •   15:26

Dezvăluiri incredibile despre episcopul de Huși filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu un fost elev de la Seminarul Teologic Huşi.

Sub protecția anonimatului, un preot a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că superiorii lui Corneliu Bârlădeanu ştiau despre înclinațiile sale sexuale și despre faptul că se culca deseori cu elevii săi.

Preotul mai spune că episcopul de Huși avea un plan bine pus la punct pentru a-și ademenii victimele și că,acum, mai marii bisericii încearcă să mușamalizeze cazul pentru că la rândul său Corneliu Bârlădeanu știe detalii compromițătoare despre ei.

„Lucra profesionist. Îi urmărea de când intrau la seminar, căuta să vadă care sunt din familii cu venituri mai mici. Aparent, spunea că el are probleme și că nu poate să-și care geanta. Căuta din anul I de seminar copii săraci și spunea că îi ajută și îi ia să stea la el în palatul episcopal, ca să nu mai plătească chiria și masa la cantină. Cu timpul, dezvolta această relație murdară”, a declarat preotul.

„Se știa despre apucăturile lui Corneliu de când eram colegi la școală. Se lăuda cu relațiile pe care le are în lumea monahală. Se tergiversează ancheta, pentru că sunt foarte mulți. Va fi ca un joc de domino. Dacă pică Corneliu, vor pica și alții”, a mai spus el.

×
Subiecte în articol: preot episcop Husi Corneliu Barladeanu
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close