Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist local din Capitală a fost reținut. Este acuzat de trafic de influenţă

Un poliţist local din Capitală a fost reținut. Este acuzat de trafic de influenţă

Un poliţist local din Capitală a fost reținut. Este acuzat de trafic de influenţă
de S.T.    |    23 Apr 2019   •   17:00

Un poliţist local din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 a fost reţinut, marţi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind acuzat de trafic de influenţă.

„Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat faptul că în cursul lunilor februarie 2019 şi februarie 2018 inculpatul a pretins, respectiv a primit de la două persoane, sumele de 1.500 de euro, respectiv 4.000 de euro, creându-le convingerea că va interveni pe lângă funcţionarii publici competenţi pentru a le facilita angajarea ca poliţist local. De asemenea, în cursul lunii aprilie 2019, inculpatul a primit suma de 700 de lei de la o persoană, creându-i convingerea că va interveni pe lângă funcţionarii publici competenţi pentru a-i facilita obţinerea unui contract de închiriere a unui imobil”, precizează anchetatorii.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Anticorupţie pentru Municipiului Bucureşti şi Judeţul Ilfov. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: politist trafic trafic de influenta
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close