Antena 3 CNN Actualitate Un membru PSD Timiș a murit în Constanța, după ce a participat la Școala de Vară a social-democraților. Viorica Dăncilă: Suntem marcați!

Un membru PSD Timiș a murit în Constanța, după ce a participat la Școala de Vară a social-democraților. Viorica Dăncilă: Suntem marcați!

 Un membru PSD Timiș a murit în Constanța, după ce a participat la Școala de Vară a social-democraților. Viorica Dăncilă: Suntem marcați!
Sursa foto: surse: foto: gov.ro
31 Aug 2019   •   17:36

Vicepreşedintele Organizaţiei de femei a PSD Timiş, Simona Marinescu, a decedat sâmbătă, pe litoral, în urma unui infarct, preşedintele social-democraţilor, Viorica Dăncilă, transmiţând condoleanţe familiei. 

"E vorba de decesul colegei noastre, vicepreşedinte al Organizaţiei social-democrate de la Timiş, care a decedat în urma unui infarct. Colega noastră era pe litoral împreună cu familia, din data de 15 august. A participat la Şcoala de vară (a OFSD - n.r.), iar în această dimineaţă, aflându-se într-o vizită privată, i s-a făcut rău şi a mai fi putut fi salvată. Acest eveniment ne-a marcat pe toţi. Condoleanţe familiei", a declarat preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD. 

Simona Marinescu era membră a organizaţiei din Lugoj a PSD. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close