Antena 3 CNN Actualitate Un călător acuză un şofer de autobuz că l-a bătut. "M-a înjurat de toate cele sfinte, m-a scuipat..."

Un călător acuză un şofer de autobuz că l-a bătut. "M-a înjurat de toate cele sfinte, m-a scuipat..."

Bărbatul care acuză un şofer STB că l-a bătut crunt a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 cum s-a întâmplat totul. El susţine că şoferul l-a lovit după ce i-a reproşat că în autobuz nu există aer condiţionat. Soţia victimei a intervenit ca să-i despartă.

Un călător acuză un şofer de autobuz că l-a bătut. "M-a înjurat de toate cele sfinte, m-a scuipat..."
de Rafaelo Varga    |    09 Aug 2021   •   14:15

În momentul în care bărbatul s-a plâns angajatului STB de lipsa aerului condiţionat, angajatul STB ar fi început să-l înjure şi să-l agreseze fizic. O femeie care era cu cel agresat s-a băgat între cei doi şi a reuşit să-l scoată pe bărbat din mâinile şoferului nervos.

Omul a anunat ce i s-a intamplat la 112, iar un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului pentru a face investigaţii. Bărbatul susţine că este a treia oară când este agresat de un şofer STB. Acesta s-a deplasat la Institutul Naţional de Medicină legală să-şi scoată un certificat medico-legal, pentru ca mai apoi să facă plângere la poliţie.

"Totul a inceput de la faptul ca i-am cerut sa porneasca aerul condiţionat, masina fiind inscriptionata cu AC. Bineinteles ca acest lucru l-a deranjat pe domn sofer... Era foarte cald mai ales acum cu mastile, mai ales in autobuz la 40 de grade! Scuzati-ma, am avut probleme de respiratie din cauza mastii si va dati seama ca nu mai puteam sa respir Si in momentul in care l-am rugat frumos, din secunda doi a inceput sa conduca haotic, vreau sa va spun ca ne-a si bruscat si pe mine si pe restul pasagerilor, foarte putin la numar ce-i drept. Si cand a ajuns in dreptul statie i-am spus domnule ce cari, ce transporti, cartofi?, cum iti permiti sa conduci asa cu noi. In secunda urmatoare va dati seama ce injurii au inceput sa curga, sa ma jigneasca ca cine sunt eu... M-a injurat de toate cele sfinte, m-a scuipat. In secunda doi i-am zis iesi afara din cabina, hai sa discutam sa-mi spui ce ai cu mine de ma injuri pentru simplu fapt ca ti-am atras atentie pentru un serviciu platit, care este in primul rand obligatia lui sa furnizeze." - a declarat victima pentru Antena 3. 


"Acest om bruta, de 3 ori cat sotul meu, s-a napustit asupra lui efectiv, si eu avand aparatura în mana nu am reactionat chiar prompt, dar am barat cumva cu mana dreapta, ca altfel, probabil acuma cei 3 copilasi ai nostri ramaneau fara tata daca-l punea la pamant", a declarat şi soţia bărbatului agresat de şoferul STB. 

Două anchete au început după această încăoerare. poliţia a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, iar STB face verificări interne, iar şoferul bătăuş riscă să-şi piardă locul de muncă

 

×
Subiecte în articol: STB incident
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close