Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bătrân din Botoșani a fost omorât de porcul din gospodărie. A intrat în comă după trei zile

Un bătrân din Botoșani a fost omorât de porcul din gospodărie. A intrat în comă după trei zile

Un bătrân din Botoșani a fost omorât de porcul din gospodărie. A intrat în comă după trei zile
Sursa foto: Foto: pexels.com
11 Dec 2018   •   20:42

Un bătrân din Botoșani a fost omorât de porcul din gospodărie, care l-a trântit la pământ și l-a călcat cu copitele pe cap. Atacul animalului a avut loc acum patru zile, dar bătrânul în vârstă de 97 de ani s-a ridicat și le-a pus rudelor că nu a pățit nimic grav. După două zile s-a plâns de dureri de cap, iar a treia zi s-a prăbușit la pământ. Ambulanța l-a transportat la spital, dar omul a murit în urma unei hemoragii craniene masive. 

La trei zile după ce a fost călcat pe cap de porcul de 200 de kilograme, bătrânul s-a prăbușit la pământ. Echipajul SMURD chemat la fața locului a constatat că victima a intrat în comă, el fiind dus la Spitalul din Botoșani și apoi transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iași. Din păcate, nici medicii din Iași nu l-au mai putut ajuta, pacientul decedând la scurt timp după internarea în clinica universitară, potrivit stiri.botosani.ro.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close