Antena 3 CNN Actualitate Umilită la 82 de ani. Bătrâna paralizată va fi evacuată din căminul social în care stătea din cauza unei datorii de 400 de lei

Umilită la 82 de ani. Bătrâna paralizată va fi evacuată din căminul social în care stătea din cauza unei datorii de 400 de lei

Umilită la 82 de ani. Bătrâna paralizată va fi evacuată din căminul social în care stătea din cauza unei datorii de 400 de lei
de O.P.    |    09 Oct 2012   •   06:04
O bătrână paralizată va fi evacuată din căminul social unde a locuit în ultimii cinci ani din cauza datoriilor acumulate la chirie şi utilităţi.

Femeia va trebui să plece cu întreaga familie, fiind obligată de o sentinţă judecătorească ce datează încă de anul trecut.

Bătrâna de 82 de ani a locuit pînă acum la căminul social din Ploieşti împreună cu fiica ei, doi nepoţi majori şi o strănepoată de doar 5 ani. Din cauza unei datorii de numai 400 de lei, autorităţile vor să-i evacueze.

Vecinii spun că vina pentru situaţia în care a ajuns familia o poartă fostul administrator al căminului social, care are a fugit cu banii.

Oamenii spun că în cazul altor locatari cu datorii mult mai mari, nu s-a luat măsura evacuării.

Reprezentanţii Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare spun că bătrânei i-a fost reziliat contractul încă din aprilie 2011 şi nu mai poate fi refăcut şi nici prelungit.

×
Subiecte în articol: paralizata
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close