Antena 3 CNN Actualitate Ultimele mesaje postate de DJ Lalla în mediul online înainte să moară. "Dacă era iubire ..."

Ultimele mesaje postate de DJ Lalla în mediul online înainte să moară. "Dacă era iubire ..."

Misterul în cazul morţii artistei DJ Lalla pare că se tot adânceşte, mai ales după ultimele mesaje postate de tânăra de 34 de ani în mediul online.

Ultimele mesaje postate de DJ Lalla în mediul online înainte să moară. "Dacă era iubire ..."
Sursa foto: Instagram-Facebook | DJ Lalla
de Georgiana Adam    |    04 Oct 2023   •   10:27

DJ Lalla, pe numele său adevărat Laura Roșca, avea 34 de ani și a fost găsită moartă pe litoral, în zona Mamaia Nord, pe 28 septembrie 2023. 

Nimeni nu își poate explica tragedia, apropiații spun că aceasta suferea de depresie de ceva vreme, însă ultimele imagini postate de aceasta în mediul online au lăsat să se înțeleagă că suferă din dragoste. 

DJ Lalla se afla pe litoral alături de un bărbat pe care îl cunoscuse în urmă cu o lună. I-ar fi spus acestuia că voia să vadă răsăritul, astfel că a plecat de la cazare și s-a dus pe plajă. 

Potrivit informațiilor cunoscute până la acest moment, DJ Lalla ar fi intrat în mare, de unde a ieșit fără suflare, la două ore de când a părăsit unitatea hotelieră. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit la un kilometru distanță față de zona în care intrase în mare.

Citeşte şiMedicii legişti au stabilit cauza morţii artistei DJ Lalla. Ce s-a găsit în plămânii tinerei de 34 de ani găsită fără viață pe o plajă din Mamaia

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ultimele mesaje postate de DJ Lalla în mediul online

În mediul online, cu o lună înainte de tragedie, DJ Lalla postase un videoclip în care dădea de înțeles că ar fi suferit din dragoste. 

În filmuleţul în care ea apare la metrou, şi postat pe TikTok, DJ Lalla a scris următorul mesaj: "Eu trăgeam pentru noi și tu de altele". Pe fundal se aude o manea. 

De asemenea, pe contul ei oficial mai sunt şi alte videoclipuri din care se putea deduce că este rănită emoțional. Acestea au titluri precum: "Adio, încredere", "Dacă era iubire, sigur nu ieşea aşa!" sau "Doamne, apără-mă tu de "prieteni", că dușmanii au început să mă respecte".

Tatăl artistei DJ Lalla a spus că tânăra suferea de depresie.

Vezi şiTelefonul şi căştile artistei DJ Lalla au fost furate de pe plajă. Hoţul a fost prins cu o aplicaţie pe care chiar Laura o instalase

Între timp, la aproape o săptămână de la începerea anchetei, procurorii încă nu au desluşit misterul morţii Laurei Roşca, cunoscută şi sub numele de DJ Lalla. 

Imaginile de pe camerele de supraveghere surprind momentul când DJ Lalla iese din blocul unde era cazată pentru a merge pe plajă să vadă răsăritul, aşa cum spusese tânăra, numai că filmarea este făcută la ora 8:40 dimineaţa. 

Două ore mai târziu, DJ Lalla a fost găsită de mai mulți turiști, la un kilometru distanță față de locul unde a intrat în apa mării pentru ultima dată.

Dosarul este deschis pentru ucidere din culpă, iar tânărul de la care plecase fata înainte de a fi găsită fără suflare a fost deja audiat de anchetatori şi are calitate de martor în dosar. 

Totodată, mai multe obiecte aparţinând fetei au fost găsite de un turist în faţa unui club de la malul mării. 

Bâlbâielile anchetatorilor în acest caz ar putea fi sancţionate, dacă se dovedeşte că agenţii nu au acţionat corect. Mai multe verificări ar putea fi făcute în cazul poliţiştilor care nu au găsit hainele artistei pe plaja din Mamaia, spun reprezentanţii Ministerului de Interne. 

În acest caz, poliţiştii au două piste: fie sinucidere, fie înec accidental.

×
Subiecte în articol: Dj Lalla mesaje depresie
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close