Antena 3 CNN Actualitate Tudorel Toader, replică pentru Liviu Dragnea: „În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență”

Tudorel Toader, replică pentru Liviu Dragnea: „În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență”

Tudorel Toader, replică pentru Liviu Dragnea: „În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență”
06 Apr 2019   •   21:38

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a venit cu o replică pentru Liviu Dragnea, susținând că nu vede o urgență în adoptarea unei Ordonanțe de Urgență.

„O simpla precizare !

In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta !

PS: aceasta postare va fi stearsa dupa o ora !

PS la PS: " termenul de valabilitate" se prelungeste cu o ora !!!”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook. 

Postarea vine după amenințările lui Liviu Dragnea pe tema ordonanțelor de urgență. Președintele PSD este supărat că nu sunt adoptate și spune că premierul VIorica Dăncilă trebuie să decidă dacă îl mai ține în funcția de ministrul al Justiției pe Tudorel Toader. 

"În ceea ce priveşte ordonanţa, eu vă spun sincer că în ziua de miercuri m-am amuzat: vedeam, aşa, un fel de teatru cam ieftin. Îi vedeam pe unii de la Bruxelles care ţipau şi care urlau şi care ameninţau. (...) Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înţeleagă că nu mai poate continua aşa, trebuie să înceteze cu această atitudine. Mulţi colegi îmi spun că, de fapt, toată intenţia dumnealui a fost din ianuarie să ridice aceste subiecte în dezbatere şi ca să discutăm trei luni de zile nu de ce avem de făcut în România reală - nu în România imaginară - şi a tot anunţat că va da nişte ordonanţe de urgenţă care, de fapt, nu s-au dat şi despre care nu are intenţia să le dea vreodată", a declarat Dragnea

×
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close