Antena 3 CNN Actualitate Trei bărbaţi au furat o cutie dintr-o maşină şi au dat o lovitură de 100.000 de euro, în Ploieşti

Trei bărbaţi au furat o cutie dintr-o maşină şi au dat o lovitură de 100.000 de euro, în Ploieşti

Trei bărbaţi au reuşit să dea lovitura vieţii, după ce au furat o cutie dintr-o maşină parcată pe o stradă din Ploieşti. Proprietarul a reclamat la Poliţia o pagubă de peste 100.000 de euro.

Trei bărbaţi au furat o cutie dintr-o maşină şi au dat o lovitură de 100.000 de euro, în Ploieşti
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    14 Dec 2023   •   14:08

"În cursul zilei de 12 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare 9 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în județele Arad, Argeș și Ilfov.

În fapt, la data de 4 octombrie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 44 de ani din orașul Boldești-Scăeni, despre faptul că i-ar fi fost sustrase din autoturismul personal, ce se afla parcat în municipiul Ploiești, o cutie în care s-ar fi aflat mai multe bijuterii în valoare de 98.000 de euro și sumele de: 5.000 de euro, 1.000 de dolari și 7.000 de lei.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate polițiștii au identificate persoanele banuite de comiterea faptei ca fiind trei bărbați din municipiul București și municipiul Arad.

De asemena, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bijuterii și sume de bani.

Astfel, în urma probatoriului administrat față de bărbații în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Arad, Argeș, Ilfov", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Ploiești Poliția Română
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close