Antena 3 CNN Actualitate Traseul teroristului, care a comis atacul din Noua Zeelandă, în România

Traseul teroristului, care a comis atacul din Noua Zeelandă, în România

Traseul teroristului, care a comis atacul din Noua Zeelandă, în România
18 Mar 2019   •   16:24

Avem dezvăluiri importante din ancheta făcută de autorităţile române pentru a stabili traseul teroristului din Noua Zeelenadă pe teritoriul României. 

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii au activat sistemul de recunoaştere facială şi analizează imagini din puncte strategice pentru a afla ce a făcut teroristul pe teritoriul ţării noastre. 

Potrivit informaţiilor obţinute de jurnaliştii Antena 3, Brenton Tarrant a intrat în România prin punctul vamal de la Aeroportul Otopeni şi a ieşit din ţara noastră pe la Curtici, timp în care a vizitat mai multe locuri istorice printre care: Castelul Peleş sau Mănăstirea Voroneţ.

Brenton Tarrant, autorul atacului terorist din Noua Zeelandă în care au fost uciși cel puțin 50 de oameni, a fost în România, în luna noiembrie a anului 2018. 

Brenton Tarrant, 28 de ani, fascist şi rasist autoproclamat, a ucis cel puțin 50 de persoane în cele două atacuri din orașul neozeelandez Christchurch. Dintre victime, 41 au fost omorâte la Moscheea Masjid Al Noor, șapte la Moscheea Linwood Masjid și două au murit la spital. 

Alte 48 de persoane au fost transportate la spital cu răni, dintre aceștia 20 sunt în stare critică. 

×
Subiecte în articol: terorist Noua Zeelanda romaniei
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close