Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Galați. Un bărbat a murit pe loc după a fost lovit de tren

Tragedie în Galați. Un bărbat a murit pe loc după a fost lovit de tren

Tragedie în Galați. Un bărbat a murit pe loc după a fost lovit de tren
22 Oct 2019   •   21:08

Un bărbat de 76 ani, din localitatea Munteni, a murit, marţi, după ce a fost lovit în plin de locomotiva unui tren, în apropiere de staţia CFR Frunzeasca, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IJP) Galaţi.

"Din primele cercetări a reieşit că un bărbat în vârstă de 76 ani, din Munteni, a traversat calea ferată prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost lovit de trenul InterRegio Iaşi-Bucureşti Nord. Potrivit declaraţiilor mecanicului trenului, acesta a dat de mai multe ori semnale sonore, dar apoi nu a mai putut evita impactul", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

La faţa locului a intervenit un echipaj al Serviciului Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Galaţi.

"Am fost solicitaţi pentru a interveni în localitatea Frunzeasca, comuna Munteni, pentru o victimă a unui accident feroviar. Leziunile suferite de victimă, un bărbat de 76 ani, erau însă foarte grave, aşa că nu s-a mai putut face nimic, s-a constatat decesul", a spus directorul SAJ Galaţi, Mihai Polinschi.

Poliţiştii Secţiei Regionale Transporturi Galaţi au deschis în acest caz un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close