Antena 3 CNN Actualitate Tragedie de Crăciun. O profesoară ce preda în București a fost găsită moartă în cadă

Tragedie de Crăciun. O profesoară ce preda în București a fost găsită moartă în cadă

O profesoară de 34 de ani, care preda în Bucuresti, originară din localitatea Cetățeni, Muscel, a fost găsită moartă în cadă, intoxicată cu monoxid de carbon.

de Georgiana Murgilă    |    25 Dec 2023   •   17:31

Tânăra s-a dus să petreacă sărbătorile cu părinții în localitatea natală, însă după ce au mâncat împreună, a mers în baie pentru că își dorea foarte mult să stea în cadă, simțindu-se obosită.

Când părinții au văzut că ea nu mai iese de acolo, au bătut la ușă, însă aceasta nu a mai răspuns.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic, iar primele concluzii ale anchetatorilor arată că fata s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

”În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat atât un echipaj medical, cât și polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul persoanei în cauză, femeie de 34 de ani.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

Femeia nu prezenta urme de violență, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului”, precizează IPJ Argeș.

×
Subiecte în articol: profesoara moarta deces tragedie craciun
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close